Basescu a discutat cu delegatia Fondului Proprietatea despre managementul privat la companii de stat

Data publicarii: 20-11-2012 | Bursa

Presedintele Traian Basescu a discutat luni, la intrevederea de la Palatul Cotroceni cu o delegatie a Fondului Proprietatea, despre introducerea managementului privat la companiile de stat.

"In contextul discutiilor, seful statului a afirmat ca managementul privat poate imbunatati performanta companiilor de stat, la care inclusiv Fondul «Proprietatea» este actionar, si ca, prin implementarea masurilor structurale din ultimii ani, Romania a dovedit ca este un partener credibil pentru investitori", mentioneaza un comunicat transmis de Presedintie referitor la intrevederea lui Basescu cu delegatia Fondului condusa de Mark Mobius, presedinte executiv al Templeton Emerging Markets Group.

De asemenea, reprezentantii Franklin Templeton l-au informat pe presedintele Basescu cu privire la performanta la zi a Fondului Proprietatea.

"Acestia au reiterat faptul ca dezvoltarea pietei de capital romanesti este foarte importanta in vederea atragerii de investitii straine in tara noastra si ca acest lucru poate fi creat numai intr-un context de stabilitate si predictibilitate", mai precizeaza comunicatul Presedintiei

Sursa: Mediafax.ro