Garanti Bank vine cu bonus la dobanda si telefoane mobile cadou pentru depozitele la termen

Data publicarii: 20-11-2012 | Finante-Banci

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci de pe piata locala, lanseaza o noua campanie, prin care rasplateste clientii care isi deschid depozite la termen cu bonus la dobanda si telefoane mobile.

Astfel, in perioada 15 noiembrie - 31 decembrie 2012, Garanti Bank ofera o rata majorata a dobanzii, de 6,10%, pentru depozitele la termen pe trei luni in lei. Bonusul la dobanda este acordat atat in cazul depozitelor deschise in agentiile Garanti Bank, cat si prin intermediul serviciului de internet banking, Garanti Online.

In plus, pentru ca se apropie Craciunul, Garanti Bank ofera cadou o mie de telefoane mobile, prin tragere la sorti, clientilor care deschid, in perioada campaniei, depozite la termen pe trei luni, de cel putin 10.000 de lei, din fonduri noi.

"Dorim sa le facem clientilor nostri o bucurie de sarbatori atat prin bonusul la dobanda, cat si prin oferirea unui cadou pe care il pot folosi pentru ei insisi sau pe care il pot darui mai departe cuiva drag”, spune Anca Motca, Director General Adjunct Garanti Bank.

Comunicat de presa

Ultimele stiri pe BankNews.ro: