Black Friday 2012 - ziua portilor deschise pentru oferte turistice la preturi fara concurenta

Data publicarii: 20-11-2012 | Turism

Touroperatorul MAREEA - lanseaza in premiera, Black Friday 2012 - campanie afiliata conceptului de reduceri consistente valabile numai vineri, 23 noiembrie a.c., in intervalul orar 07.00 - 24.00. 

Campania Black Friday MAREEA ofera reduceri de pana la 40% la o serie de destinatii turistice atat pentru sezonul estival 2013, dar si pentru acest an, indiferent de lunile in care turistii isi aleg sejururile dorite.

Astfel, turistii familiarizati cu conceptul Black Friday si nu numai acestia, vor avea posibilitatea de a-si alege (online) vacantele, la preturi fara concurenta in destinatiile dorite, din care amintim: Litoralul romanesc - prezent cu toate statiunile, Grecia continentala (Halkidiki si Riviera Olimpului), Grecia insulara (Creta, Rhodos, Kos si Thassos), Bulgaria (Albena, Nispurile de aur, Sf. Constantin si Elena, Sunny Beach), munte si statiuni balneare, etc.  

MAREEA, impreuna cu partenerii sai au inteles sa raspunda asteptarilor turistilor si sa ofere aceasta oportunitate deosebita, numai pentru ziua de 23 noiembrie -  Black Friday 2012. 

Datorita reducerii aplicate, de pana la 40% la pachetele de vacanta, care este mai presus de ofertele obisnuite de sezonalitate tip Early Booking, Black Friday se supune conditiilor generale ale acestui tip de campanie.

In acest sens, turistii amatori de reduceri si economii importante, trebuie sa fie pregatiti sa rezerve si sa achite online sau direct in agentii pachetele turistice.

Pentru a raspunde in  mod eficient solicitarilor campaniei Black Friday 2012, MAREEA a alocat pe parcursul zilei de 23.11.2012, resurse importante pentru suplimentarea numarului de consultanti de turism, care gestioneaza solicitarile directe si rezervarile din mediul online (www.mareea.ro) dar si cei care se ocupa de Call Center-ul dedicat - *9988 valabil in toate retelele de telefonie.  


Ultimele stiri pe BankNews.ro: