125 de retaileri americani, accesibili consumatorilor internationali printr-un parteneriat PayPal - FiftyOne

Data publicarii: 21-11-2012 | IT&C

PayPal si platforma FiftyOne, leader international in solutii de e-commerce, au incheiat un parteneriat care ofera suport pentru platile internationale mobile si online, efectuate in 18 valute si realizate prin intermediul PayPal. Aceasta colaborare pune la dispozitia clientilor internationali mai multe optiuni de plata in peste 125 de magazine ale unor retaileri americani importanti prezenti pe platforma FiftyOne, inclusiv branduri cunoscute precum Aeropostale, Bloomingdale's, Macy's, Neiman Marcus, Overstock, Saks Fifth Avenue, The Children's Place sau Under Armour. 

"Principala noastra prioritate este sa ajutam la dezvoltarea comertului international, iar piata americana este una dintre cele mai populare destinatii pentru cumparatorii din Europa Centrala si de Est. Indiferent daca este vorba de achizitia de haine, incaltaminte sau accesorii pentru locuinta realizate de la principalii retaileri online din Statele Unite, PayPal si FiftyOne le ofera consumatorilor posibilitatea sa cumpere rapid si in conditii de siguranta”, spune Damien Perillat, Regional Manager PayPal Central & Eastern Europe.

"PayPal are o prezenta tot mai pregnanta in mixul metodelor de plata folosite de clientii nostri internationali. Retailerii americani se bazeaza pe FiftyOne pentru a intra pe noi piete, iar reteta succesului este reprezentata de localizarea experientei. A le oferi cumparatorilor optiuni de plata familiare, cu preturi in moneda locala, este de natura sa imbunatateasca experienta de consum si sa genereze incredere”, declara Michael DeSimone, CEO FiftyOne Global Ecommerce.  

Prin intermediul FiftyOne, brandurile si retailerii din Statele Unite ajung la consumatori din peste 100 de tari si teritorii, care realizeaza achizitii in peste 60 de valute. Ca urmare a parteneriatului incheiat, PayPal figureaza ca optiune aditionala de plata pentru cumparatorii din 30 de tari si teritorii. Dintre valutele introduse ca optiune de plata in cadrul acestui parteneriat fac parte realii brazilieni, francii elvetieni, coroanele cehesti, daneze, suedeze si norvegiene, dolarii Hong Kong, singaporezi, taiwanezi si neo-zeelandezi, forintii, Shekelii, yenii, pesos si lirele turcesti. 

Comunicat de presa