EuroGsm organizeaza in premiera Black Friday si reduce preturile cu pana la 50% la zeci de produse

Data publicarii: 21-11-2012 | IT&C

EuroGsm, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobila Orange Romania, va organiza in premiera evenimentul de shopping "Black Friday”, vineri 23 noiembrie, si va reduce preturile cu pana la 50% la zeci de accesorii si dispozitive mobile.

Printre accesoriile aflate la promotie vinerea aceasta se numara casti bluetooth, capace de protectie pentru smartphone-uri, incarcatoare, tocuri si huse, suporturi pentru masina sau genti de laptop. 

Reducerile de pret pentru gama de accesorii se ridica pana la 50 %, cel mai ieftin produs comercializat de companie in cadrul evenimentului Black Friday costand numai 7,9 lei. 

"Este pentru prima data cand organizam acest eveniment de shopping si ne-am concentrat in special pe segmentul de accesorii, care inregistreaza cel mai mare numar de unitati vandute la nivelul produselor comercializate in reteaua EuroGsm. Ofertele promotionale vor fi disponibile pe plaftorma online a EuroGsm, incepand cu data de 23 noiembrie”, a declarat Zoltan Halmai, directorul comercial al companiei.

In plus fata de gama completa de accesorii pentru telefoane si laptop-uri, EuroGsm va scoate la oferta si o serie intreaga de smartphone-uri si tablete, cu reduceri de pret de pana la 20%, printre acestea numarandu-se Samsung s5300 Galaxy Pocket, Nokia c2-05 si tableta Allview Alldro Speed i. 

"Apreciez un interes ridicat in special pentru tableta Allview, care a cunoscut un succes din punct de vedere al vanzarilor inca de la lansare si care vineri va avea un pret promotional de 399 de lei”, a adaugat Zoltan Halmai. 

Pentru evenimentul din acest an, reprezentatul EuroGsm apreciaza o crestere a vanzarilor cu 50% fata de o zi normala din aceasta perioada.