Medicii rezidenti pot castiga pana la 3.000 USD pe luna, in Israel

Data publicarii: 22-11-2012 | HR/Cariere

Medicii rezidenti care vor fi selectati pentru bursele de trei ani la prestigiosul centru universitar al Sheba Hospital din Israel, in baza unei program organizat de catre Wizrom Software si Sheba Hospital Israel, vor primi un salariu brut lunar de pana la 3.000 de dolari (2.400 de euro). Termenul de inscriere initial, 22 noiembrie, a fost prelungit cu cinci zile, la solicitarea medicilor rezidenti care intentioneaza sa aplice, insa au nevoie de timp pentru finalizarea dosarelor. 

Bursele acopera toate costurile de cazare si transport, plus salariul pentru cei trei ani petrecuti ca medic rezident la Sheba Hospital, in Israel. Salariul brut lunar oferit este de 3.000 de dolari SUA (2.400 euro). Mai mult detalii despre pachetul complet de beneficii gasiti aici. Acesta cuprinde asigurare de sanatate, cazare inclusiv pentru cupluri, asigurare de malpraxis si altele. 

"Pentru medicii rezidenti in specialitatile neonatologie, anestezie/terapie intensiva si patologie, aceasta este o oportunitate unica in viata: nu numai ca veti lucra in probabil cel mai bun spital din lume, dar veti fi si platiti corespunzator”, a declarat Eli Davidai, antreprenorul care controleaza compania care sponsorizeaza programul de internship, Wizrom Software, unul din tre cei mai mari furnizori de solutii ERP din Romania. 

Programul, intitulat SHI Training Fellowship, a demarat pe 18 octombrie in Romania cu procedura de selectie a celor sase candidati de catre un prestigios Juriu. Candidatii ideali trebuie sa fie medici rezidenti, in curs de formare in specialitatile neonatologie, anestezie/terapie intensiva si patologie pentru a putea participa la SHI Training Fellowship. Stagiul petrecut in Israel va fi echivalat si va fi luat in considerare la finalizarea rezidentiatului. 

Wizrom, unul dintre principalii furnizori de solutii ERP din Romania, organizeaza acest program fara precedent de burse pentru medicii rezidenti pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la infiintare printr-un act de donatie catre comunitate, in loc sa celebreze momentul intr-un mod traditional. In acest mod, clientii si angajatii Wizrom Software participa la acest efort de a da inapoi comuntatii. 

Candidatii, exclusiv rezidenti in neonatologie, anestezie sau patologie, trebuie sa depuna un dosar din care sa reiasa performantele academice, leadership-ul si dorinta de dezvoltare profesionala si sa vorbeasca si sa scrie fluent in limba engleza. De asemenea, este necesara depunerea unei scrisori de recomandare din partea coordonatorului stagiilor de rezidentiatului (prof.dr.), precum si a unui eseu pe tema: "Medicina, o viata pentru o cariera provocatoare si merituoasa”. 

Dosarele se pot depune pe http://shebafellowship.com/ro, sau se pot trimite prin posta sau e-mail (detalii pe website), pana in data de 27 noiembrie 2012, ora 24:00. 

Castigatorii vor fi anuntati public in cadrul unei ceremonii ce va avea loc in data de 12 decembrie 2012. Ei vor trebui sa se angajeze contractual ca la finalizarea stagiului de trei ani in Israel, se vor intoarce in Romania si vor profesa in sistemul medical romanesc timp de cel putin cinci ani.

Despre Wizrom Software Romania

Fondata in 1992, Wizrom Software este una dintre companiile de top din Romania furnizand solutii software de business. Cu un total de 3.424 de clienti activi si peste 31.000 de licente instalate, Wizrom este in masura sa ofere cel mai bun software pentru orice tip de companie: de la solutii relativ simple pentru IMM-uri, pana la solutii ERP specializate pentru organizatii medii si mari ce activeaza in diferite verticale de piata precum vanzari engros si distributie, retail, productie, servicii, banci, asigurari si auto

Wizrom este un integrator de produse internationale de renume, furnizand servicii profesionale complete, inclusiv consultanta si expertiza in toate categoriile de business. 

Wizrom Software si-a consolidat in ultimii ani prezenta si vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova si Bulgaria, demararea de proiecte cu clienti multinationali in Serbia si Ungaria, precum si crearea unei retele locale de parteneri certificati.

Compania are 160 de angajati in urma cresterii cu 15% a echipei in prima jumatate a anului. 

Despre Sheba Hospital Israel

Sheba Medical Center este cel mai mare centru medical din Israel si din Orientul Mijlociu, care ofera ingrijire completa in aproape fiecare disciplina medicala. Abordarea unica a centrului medical considera tratamentul si reabilitarea ca un proces continuu si integrat, deoarece prevenirea si promovarea sanatatii, pe de o parte, si reabilitarea, pe de alta parte, sunt parti integrante ale ingrijirii medicale. Doctori din intreaga lume urmeaza programe de specializare la Sheba Hospital. 

Partener comunicational

Infiintata la inceputul anului 2006, V+O Communication este una dintre cele mai dinamice si strategice agentii de PR din Romania, parte din unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare regionale independente din Europa de Sud-Est, atat din perspectiva competentelor cat si a ariei geografice acoperite prin cele cinci reprezentante.

Comunicat de presa