Garanti Leasing lanseaza un website interactiv si faciliteaza accesul clientilor catre oferte personalizate

Data publicarii: 22-11-2012 | Finante-Banci

Garanti Leasing, parte din Grupul Garanti Romania, unul dintre cele mai dinamice si inovatoare grupuri financiare din Romania, isi imbunatateste comunicarea cu clientii si lanseaza un website interactiv, unde acestia au acces direct la ofertele companiei si la alte informatii utile prezentate intr-un mod dinamic.

Accesibil la www.garantileasing.ro, noul website se inscrie in strategia companiei de a fi cat mai aproape de clientii sai, astfel incat sa le poata oferi servicii si produse cat mai adaptate nevoilor lor. In acest sens, platforma nou lansata pune la dispozitia tuturor celor care doresc sa aplice pentru o finantare de tip leasing o serie de aplicatii care sa simplifice procesul de interactiune cu compania.

Website-ul permite calcularea automata a ratelor pe care un potential client le-ar plati. Odata stabilita valoarea achizitiei, avansul platit si perioada de rambursare, clientul poate aplica direct online pentru a fi contactat de catre un consultant Garanti Leasing, in vederea finalizarii ofertei si semnarii contractului.

O alta facilitate este accesul la zona MyLeasing, unde clientii companiei isi pot consulta direct statusul contractului de leasing, precum facturile emise si platile efectuate, pot descarca documentele de care au nevoie -  pot genera copii ale facturilor sau imputerniciri de dauna, imputerniciri iesire din tara - sau pot solicita rapid diverse informatii legate de contractul de leasing.

"Garanti Leasing se aliniaza strategiei Grupului Garanti, de a inova prin produse si servicii. Era deci firesc ca si prezenta online a companiei sa faciliteze accesul clientilor si potentialilor clienti la oferte dedicate, astfel incat interactiunea cu acestia sa creasca, si la fel si gradul acestora de satisfactie cu privire la serviciile companiei”, a declarat Directorul General al Garanti Leasing, Okan Yurtsever.

Noua platforma online gazduieste si categoria "Autoturisme si echipamente de ocazie”, care cuprinde informatii complete privind starea tehnica a bunului respectiv, oferind in acelasi timp si posibilitatea vizualizarii acestuia, astfel incat sa simplifice decizia de cumparare. Categoria "Parteneri” aduce la randul sau informatii despre companiile cu care Garanti Leasing colaboreaza pentru a aduce clientilor cele mai potrivite oferte.

"In conditiile actuale de piata, secretul sta in relatia pe care o cladesti cu clientul tau, in facilitatile pe care i le oferi atunci cand are cea mai mare nevoie de ele si de gradul de personalizare a ofertelor. Avem ca scop cresterea eficientei operationale, ca unul dintre elementele care ne vor ajuta sa ne crestem cota de piata, iar eficientizarea comunicarii cu clientii este un pas esential in atingerea acestui obiectiv”, a adaugat Okan Yurtsever.

Despre Garanti Leasing

Garanti Leasing este brandul sub care functioneaza compania Motoractive IFN SA, parte din Grupul financiar-bancar Garanti. Compania completeaza oferta financiara a Grupului, cu produse specifice de leasing (leasing financiar - vehicule, echipamente si imobiliar - si sale & lease-back), precum si servicii de administrare a flotelor.

Cu o cota de piata in continua crestere fata de anii anteriori, compania estimeaza ca va oferi, la nivelul intregului an, finantari pentru achizitia de bunuri, aferente contractelor noi, in valoare totala de aproximativ 45 de milioane de euro. 

Motoractive IFN SA a fost infiintata in anul 1998, avand ca activitate principala finantarea in leasing doar a autovehiculelor. Ulterior, compania si-a diversificat produsele pentru a oferi clientilor sai solutii valoroase pe pietele comerciale, industriale si de retail.

Dupa doar cinci ani de activitate, in 2004, Motoractive a devenit cea mai mare companie independenta de leasing din Romania. In 2006, Motoractive si inca alte doua companii specializate in servicii financiare - Ralfi IFN SA (companie care ofera credite de consum) si Domenia Credit IFN SA - au fost achizitionate de GE Money, divizia de servicii financiare a companiei General Electric.

La sfarsitul anului 2010, actionarul majoritar al Motoractive IFN SA a devenit Garanti Turcia, cea de-a doua banca privata ca marime din Turcia, care detine 100% din actiuni. In urma acestei modificari a actionariatului, Motoractive a fost inclusa in Grupul financiar bancar Garanti, continuandu-si activitatea sub brandul Garanti Leasing.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.garantileasing.ro 


Tag-uri: