Romania se pregateste de Black Friday. Firmele promit reduceri de pana la 80 la suta

Data publicarii: 22-11-2012 | Diverse

Romanii au imprumutat de la americani o noua "sarbatoare nationala": ziua in care magazinele au cele mai mari reduceri. Daca in Statele Unite cumparatorii se calca in picioare pentru cele mai ieftine produse, nu toti romanii au aflat despre importantele scaderi de preturi de vineri, 23 noiembrie.

CLUJ

Sute de magazine din Cluj anunta reduceri substantiale, de la 20% pana la 80%, cu ocazia "Vinerii negre". Afla care sunt cele mai bune oferte si orarul magazinelor care participa la campanie. Unul dintre cele mai solicitate magazine cu ocazia Black Friday va fi showroomul emag.ro, cel mai important jucator pe piata comertului online din Romania. Din experienta anilor trecuti, clujenii au invatat ca din cauza numarului mare de comenzi care se iau online din toata tara, serverele emag.ro se blocheaza in "vinerea neagra". In aceste conditii, oamenii se inghesuie la showroomul de pe strada Fabricii nr 9. Programul va fi de la 10.00 pana la 20.00.

TIMISOARA

In noaptea de vineri spre sambata, incepnd cu miezul noptii, zeci de magazine (inclusiv online) isi ofera produsele la preturi reduse chiar si cu 90%. Timisorenii au putut incerca o "mostra" din ceea ce inseamna "Black Friday", pentru ca sambata trecuta mall-ul a fost deschis pana la ora 1.00, cu ocazia "Chocolate Night", cand unele magazine au oferit reduceri de 30 la suta. 

Integral in Adevarul

Tag-uri: