Cinci studenti la drept au castigat burse de merit in cadrul programului Bursele Bostina- 2012

Data publicarii: 04-12-2012 | HR/Cariere

Cinci  studenti la drept de la Universitatea Bucuresti, Universitatea Babes-Boylai din Cluj si Universitatea A.I. Cuza din Iasi au castigat burse de merit in cadrul programului "Bursele Bostina- 2012” 

Casa de Avocatura "Bostina si Asociatii” a desemnat castigatorii burselor de merit pentru studentii din anul III si anul IV ai Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, respectiv anul IV din cadrul Universitatii Al .I. Cuza din Iasi si Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, premianti ai Sesiunilor de Comunicari "Bursele Bostina”. Acestia sunt  Martin Madalina (Cluj), Ion Alexandru (Iasi) si Andreea Nica - anul IV si, respectiv,  Mihaela Gherghe si  Laura Irizea- anul III  (Bucuresti). Lucrarile au fost jurizate de Avocat Partener Andrei Sarban. 

"Anul acesta am fost nevoiti sa acordam doua burse la anul III Bucuresti datorita nivelului exceptional al participantilor, care au reusit sa impresioneze atat prin nivelul cunostintelor teoretice cat si a felului creativ in care au stiut sa le aplice la speta propusa. Ca si anul trecut, le-am propus candidatilor, ca pe marginea chestiunilor teoretice din eseuri, sa dezbatem si o speta intalnita in practica, astfel incat putem spune ca  si anul acesta au castigat cei mai buni viitori avocati pledanti” spune Andrei Sarban.

Valoarea unei burse este de 200 de EURO lunar si se acorda pe perioada anului de invatamant universitar (octombrie - iunie) in care studentii sunt implicati in activitatile academice ale universitatilor respective. Bursele Bostina au fost lansate in anul 2006 la Universitatea din Bucuresti, fiind extinse in 2007 la Universitatea Al. I. Cuza din Iasi si - din 2008 - la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj. 

"Aflat la a saptea editie, programul burselor a devenit o traditie a celor trei universitati din Bucuresti, Iasi si Cluj si reprezinta o invitatie adrestata studentilor la drept spre avocatura de business”, spune Avocatul Coordonator Doru Catalin Bostina

Comunicat de presa