Programul Weekend in Bucuresti: Cat costa doua nopti de cazare in Capitala la hoteluri de 2, 3 si 4 stele

Data publicarii: Astazi, 05-12-2012 | Turism

Turistii se pot caza in weekend la mai multe hoteluri de 2, 3 si 4 stele din Bucuresti la tarife pentru doua nopti de cazare, plus mic dejun, prin programul "Weekend in Bucuresti", lansat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

"In conditiile in care tot mai multi romani sunt afectati de criza economica, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc considera ca turistii romani trebuie sa fie incurajati sa-si petreaca vacantele in Romania in conditii cat mai avantajoase. Beneficiind de experienta acumulata pe parcursul a peste zece ani de derulare a programelor speciale in Romania, respectiv Litoralul pentru toti si O saptamana la munte, federatia continua aceasta initiativa si lanseaza un program similar care se va derula in weekend-urile lunii decembrie", a declarat intr-un comunicat Mohammad Murad, presedintele FPTR.

Astfel, un pachet de doua nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de patru stele va costa 259 de lei de persoana, la trei stele pachetul va costa 189 de lei, iar la doua stele - 139 de lei.

Pentru a beneficia de reduceri, sejurul trebuie sa se desfasoare in weekend-urile 7-9 decembrie, 14-16 decembrie si 21-23 decembrie 2012.

"Cu un tarif de aproximativ 50 de euro pentru doua nopti la 4 stele, weekend-urile in Bucuresti devin cele mai ieftine dintre capitalele tarilor din Europa", a mai spus Murad.

El spune ca prin programul lansat de federatie, tarifele la hotelurile de 2-4 stele sunt mai mici cu 30-35% decat cele practicate in luna decembrie prin sistemele de rezervari.

"Ne propunem sa atragem prin acest program si o parte dintre romanii care vin in Bucuresti si dorm la rude, o parte dintre tinerii care dorm la diversi prieteni si pe toti cei care efectiv nu isi permit sa innopteze in Capitala", a afirmat Murad.

Integral in Mediafax.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: