Romania are cea mai activa prezenta pe platforma LIVE INSPIRE lansata de Intesa Sanpaolo Group

Data publicarii: 07-12-2012 | Finante-Banci

Noul concurs "Inspiring Chain - Lantul Inspiratiei”, o initiativa a Grupului Intesa Sanpaolo, impreuna cu subsidiara locala Intesa Sanpaolo Bank (www.intesasanpaolobank.ro), se bucura de succes si o implicare deosebita din partea utilizatorilor romani. Acestia sunt pana acum protagonistii noului concurs derulat pe platforma www.liveinspire.com ce si-a dublat in ultimele saptamani audienta si a ajuns la peste 200.000 de fani. Un roman a castigat etapa intermediara de la finalul lunii noiembrie si, implicit o tableta iPad 3, iar in prezent tot un roman conduce si clasamentul provizoriu ce va desemna un nou invingator pe 14 decembrie.   

Pentru a participa in cadrul concursului "Inspiring Chain - Lantul Inspiratiei” toti cei interesati trebuie sa se inregistreze pe www.liveinspire.com. Apoi acestia isi pot genera propriul Avatar prin incarcarea unei poze portret pe care o pot personaliza foarte usor cu diverse caracteristici predefinite. Pentru a acumula cat mai multe puncte in cursa pentru castigarea unei tablete iPad3 personalizate fiecare utilizator trebuie sa genereze un lant cat mai mare de Avatar-uri prin invitarea a cat mai multi prieteni sa ia parte la acest concurs. Fiecare invitatie acceptata, aduce un bonus de 10 puncte.

"Inspiring Chain - Lantul Inspiratiei” se deruleaza in paralel in 11 tari, in afara Romaniei in proiect mai sunt implicate Albania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria si Egipt, unde Intesa Sanpaolo Group detine subsidiare locale. 

Concursul "Inspiring Chain - Lantul Inspiratiei” va avea loc pana in luna februarie 2013, oferind participantilor mai multe sanse de castig datorita etapelor intermediare ce au loc la fiecare 15 zile.

 Iata calendarul cu scadentele urmatoare la care va fi acordat cate un iPad 3. 

  • 14 Decembrie 2012
  • 28 Decembrie 2012
  • 11 Ianuarie 2013
  • 25 Ianuarie 2013
  • 8 Februarie 2013

In Romania ambasadorii initiativei "Live Inspire” au fost trei cunoscuti bloggeri locali: Cristina Bazavan, Adi Hadean si Cristian China-Birta. Pagina de Facebook "Live Inspire” (www.facebook.com/live.inspire) a fost construita de Grupul Intesa Sanpaolo pentru a crea o comunitate globala virtuala in jurul conceptului inspiratie. Pana in prezent pagina a atras peste 202.000 de fani si a creat un spatiu virtual unic unde oamenii din intreaga lume pot interactiona intre ei si pot impartasi sugestiile si experientele cele mai inspirate.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: