Conducerea BCR a aprobat suspendarea procedurii de executare silita a magazinului Cocor

Data publicarii: 07-12-2012 | Finante-Banci

Conducerea BCR a aprobat suspendarea procedurii de executare silita a magazinului Cocor, au anuntat joi, proprietarii centrului comercial din centrul Bucurestiului, mentionand ca firma mai are de platit catre banca sub 16 milioane de euro din cele circa 19 milioane de euro imprumutate.

"In scurt timp, creditul ipotecar va cobori sub valoarea de 16 milioane de euro, iar din iunie si pana in prezent, Cocor a achitat taxe si impozite la bugetul de stat si cel local de peste 700.000 de euro si nu are niciun fel de datorii restante. De asemenea, s-a lichidat cu mult inainte de termenul scadent creditul acordat de Transilvania Leasing, in suma de 370.000 de euro, in prezent nu mai exista alte credite decat cel mentionat mai sus", se arata intr-un comunicat transmis de companie Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

La mijlocul lunii octombrie, Cocor a anuntat ca BCR executa silit centrul comercial din centrul Bucurestiului si va organiza o licitatie de vanzare, la un pret de pornire de 134,9 milioane de lei (circa 30 milioane euro). Raportul de expertiza tehnica a fost stabilit initial la pretul de 42 milioane euro, iar la insistenta BCR a fost diminuat prin completare la 134,9 milioane de lei, spuneau atunci reprezentantii Cocor .Totodata, firma a anuntat ca a contestat in instanta executarea silita.

Integral in Ziarul Financiar

Ultimele stiri pe BankNews.ro: