Garanti Bank lanseaza oplatforma online de aplicare pentru credite dedicate persoanelor fizice

Data publicarii: 07-12-2012 | Finante-Banci

Aplicantii primesc raspuns instant daca cererile de credit au fost preaprobate

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice banci de pe piata locala, continua seria inovatiilor si lanseaza "iLoanU", prima platforma online din Romania prin care clientii si potentialii clienti pot afla pe loc daca cererea lor de credit a fost preaprobata de catre banca, datorita unui algoritm avansat care sta la baza solutiei web.

Astfel, noua platforma permite persoanelor fizice interesate sa aplice direct pentru credite, oriunde s-ar afla, fara a mai fi nevoie sa se deplaseze intr-o agentie din cadrul bancii. De asemenea, aplicatia permite vizualizarea listei de documente necesare dosarului de credit, in functie de tipul creditului solicitat si de tipul de venit. Cu ajutorul optiunii "Monitorizare aplicatie”, aplicatii pot urmari cu usurinta statusul dosarelor lor.

Platforma poate fi accesata de pe site-ul Garanti - www.garantibank.ro - de la sectiunea "Credite”, cu un click pe optiunea "Aplica acum”. "iLoanU" asigura un grad inalt de protectie a datelor aplicantilor, astfel incat orice interogare a sistemului ramane strict confidentiala.

Prin "iLoanU", clientii pot solicita un credit de nevoi personale de maximum 60.000 de lei, fara garantii, in timp ce plafonul maxim este de 300.000 de euro, cu garantii. Pentru a calcula creditul potrivit, aplicantii pot accesa optiunea "Calculator credit”, aflata de asemenea in categoria "Credite pentru persoane fizice”.

Un element de diferentiere a noii platforme o constituie posibilitatea unui aplicant de a opta automat pentru o alta varianta de creditare, in cazul in care nu se incadreaza la creditul solicitat, astfel incat oferta sa raspunda cat mai mult nevoilor acestuia. Astfel, aplicantul va avea posibilitatea de a alege una din doua alternative: calcularea sumei maxime de imprumutat pentru durata maxima a creditului sau calcularea sumei solicitate, insa cu o alta durata a creditului. Alternativele sunt generate automat si personalizate pentru fiecare client in parte. In cazul in care aceste doua variante nu sunt pe placul clientului, acesta este directionat catre cea mai apropiata agentie Garanti, pentru a obtine mai multe detalii despre posibilitatile de finantare. 

"Cautam in permanenta sa venim in sprijinul clientilor nostri cu produse si servicii inovatoare. Platforma online de aplicare directa pentru credite a fost creata in acest scop, de a facilita accesul oricarui potential client la un instrument foarte usor de folosit, pentru a-i asigura un nivel sporit de confort. Implementam astfel un nou model de creditare, in care fiecare aplicant sa isi administreze singur dosarul de credit si sa ajunga in agentiile Garanti Bank doar pentru a semna contractul final de finantare. Este evolutia fireasca in banking, in care castig de cauza vor avea ofertele cu un grad inalt de personalizare”, spune Ufuk Tandogan, Director General Garanti Bank Romania.

Comunicat de presa

Ultimele stiri pe BankNews.ro: