Corneliu Vadim Tudor (PRM): Imi voi continua lupta singur

Data publicarii: 10-12-2012 | Politica

Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, duminica, dupa exit-poll-urile de la alegerile parlamentare, ca isi va continua singur "lupta''.

"Astazi au murit in Romania democratia, sociologia si sperantele romanilor. (...) Imi voi continua lupta mea singur. Am ramas singurul om politic adevarat si patriot din tara. Eu rezist. Am intrat cu fruntea sus in Parlamentul European. Dar poporul acestei tari mai rezista?", a afirmat Corneliu Vadim Tudor. 

In opinia lui, "s-a dorit ca PRM sa nu intre cu niciun pret in Parlament". "S-a dorit un surogat, s-a dorit sa nu intre cu niciun pret PRM in Parlament. In 2002 s-a creat artificial PNG cu Gigi Becali ca sa ne blocheze pe noi (n.r. - PRM) si acum s-a creat acest partid artificial (n.r.- PPDD)", a mai spus Corneliu Vadim Tudor. 

Potrivit sondajului realizat la iesirea de la urne de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS) si Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde SRL, prezentat de Televiziunea publica, Partidul Romania Mare a obtinut, la Senat, 2,25%, iar la Camera Deputatilor - 2,39% din voturile exprimate. 

Partidul Romania Mare nu a reusit sa intre in Parlament nici la alegerile generale din 2008. 

Sursa: AGERPRES.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: