Cum arata autovehiculul pentru situatii de urgenta pentru care BNR este dispusa sa plateasca pana la 130.000 de euro

Data publicarii: 11-12-2012 | Finante-Banci

Banca Nationala a Romaniei (BNR) vrea sa cumpere un "autovehicul (de teren) pentru situatii de urgenta", pe care este dispusa sa plateasca pana la 600.000 de lei, fara TVA, echivalentul a circa 130.000 de euro, conform anuntului publicat pe platforma online de achizitii publice.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 ianuarie 2013, ofertele urmand sa fie deschise pe 30 ianuarie anul viitor.

Conform caietului de sarcini, "autovehiculul pentru situatii de urgenta", care este "de teren", trebuie sa aiba, printre altele, un motor care dezvolta cel putin 500 de cai putere si un cuplu maxim de cel putin 600 de Nm, o lungime de cel putin 4,95 metri, o latime de 1,95 metri (fara a lua in calcul oglinzile exterioare), un portbagaj de minimum 900 de litri si o cutie de viteze cu minimum sase trepte plus marsarier.

Autovehiculul trebuie sa aiba o caroserie standard si sa fie fabricat in 2013. Consumul mixt maxim admis este de 25 de litri/100 de kilometri.

La capitolul "dotari suplimentare", in caietul de sarcini pregatit de oficialii BNR sunt trecute pe lista, printre altele, dotari precum: tapiterie de piele (culoare maro-bej), ornamente lemn inchis la culoare, un "DVD cu receptie a programelor TV pentru locurile din fata si din spate, cu posibilitatea manevrarii prin telecomanda pentru locurile din spate", un sistem audio HI-FI si un display central color tactil.

Integral in Gandul.info

Ultimele stiri pe BankNews.ro: