Mai mult timp online, cu ofertele speciale Connect 3G de la COSMOTE

Data publicarii: 11-12-2012 | IT&C

Decembrie este o luna plina pentru fiecare dintre noi, cu pregatiri pentru sarbatori, cumparaturi si incheierea activitatilor din acest an. De aceea, accesul la internetul mobil este cu siguranta un ingredient important pentru a duce la bun sfarsit si la timp toate aceste activitati. COSMOTE Romania isi reconfigureaza portofoliul Connect 3G prin adaugarea unei noi promotii adresate clientilor care vor sa ramana conectati la cele mai noi stiri, cu prietenii sau familia, oriunde s-ar afla.

Planurile tarifare Connnect XS si S, disponibile pentru 7,26 €/luna (fara TVA), respectiv 9,68 €/luna (fara TVA) sunt acum imbunatatite cu 1 GB suplimentar de trafic de date, adica vor oferi 3 GB de trafic pentru abonatii Connect XS si 6 GB pentru abonatii Connect S. Oferta promotionala pentru planurile tarifare Connect XS si Connect S este valabila pana pe 17 ianuarie 2013.

De asemenea, promotiile pentru planurile tarifare Connect M, L si XL continua pana pe 17 ianuarie 2013, cu dublu de trafic de date, dupa cum urmeaza:

Mai mult, orice abonament Connect 3G va aduce clientilor o licenta Norton Antivirus 1 bonus.

Detalii suplimentare despre planurile tarifare sunt disponibile aici.

De asemenea, portofoliul de abonamente va fi imbogatit, promotional, cu un bonus de minute nationale/internationale zona 1 pentru planurile tarifare lansate pe 25 noiembrie, conform tabelului de mai jos:

Bonusul este acordat o singura data, la activare si este valabil pentru 6 luni de la data activarii contractului, pentru contractele semnate pe o perioada de doi ani.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: