CFR Calatori: Intarzieri de pana la 120 de minute ale trenurilor care tranziteaza sudul si sud-estul tarii

Data publicarii: 12-12-2012 | Turism

Circulatia feroviara la nivel national se desfasoara in conditii de iarna, iar anumite trenuri care tranziteaza regionale din sudul si sud-estul tarii inregistreaza intarzieri de pana la 120 de minute, informeaza, miercuri, intr-un comunicat de presa, Compania Nationala de Cai Ferate 'CFR' SA.

Potrivit sursei citate, din cauza vremii nefavorabile, circulatia feroviara la nivel national se desfasoara in conditii de iarna, anumite trenuri care tranziteaza mai multe regionale aflate in sudul si sud-estul tarii ajungand la destinatie cu intarzieri, in medie, cuprinse intre 30-80 de minute. 

Intarzieri mai mari, cu o medie de 80-120 de minute, se inregistreaza la trenurile care circula pe relatia Bucuresti - Constanta si retur, magistrala unde personalul feroviar intervine pentru deszapezirea liniei in zona macazelor, astfel incat sa se asigure accesul in conditii de siguranta in statiile de cale ferata. 

Cu o medie a intarzierilor de 30-40 de minute sunt consemnate trenurile care sosesc din centrul si sud-vestul tarii. 

La nivel national, pe calea ferata nu sunt linii inchise, dar viteza trenurilor care circula pe raza mai multor judete din jumatatea de sud a tarii a fost adaptata la conditiile meteo nefavorabile. 

CFR Calatori recomanda publicului calator ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre posibilele intarzierile care pot interveni in traficul feroviar la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: