Ernst & Young - cel mai atractiv angajator european din domeniul serviciilor profesionale

Data publicarii: 13-12-2012 | HR/Cariere

Ernst & Young s-a clasat pe primul loc in topul european al angajatorilor din domeniul serviciilor profesionale si pe locul trei in clasamentul general al angajatorilor din Europe's Most Attractive Employers 2012 - primul index de atractivitate european realizat de Universum.   

Pe baza preferintelor exprimate de peste 85.000 de tineri la inceput de cariera in domeniul afacerilor, indexul arata, de asemenea, ca serviciile profesionale sunt considerate cea mai atractiva industrie.

Karen Hochrein, People Leader al Ernst & Young EMEIA a declarat: "Suntem incantati sa fim considerati cel mai bun angajator din domeniul serviciilor profesionale din Europa. Aceasta pozitie onoranta este rezultatul ofertei noastre exceptionale de programe de training si a oportunitatilor unice pe care le oferim atat tinerilor proaspat recrutati cat si celor care isi doresc sa se dezvolte si sa creasca alaturi de companie. Pentru noi este important sa continuam sa construim echipe capabile de performante solide si sa-i ajutam pe oamenii nostri sa-si dezvolte retele de contacte puternice care sa functioneze pe toata durata carierei lor profesionale”.

In luna septembrie 2012, Ernst & Young Romania a anuntat ca 67 de noi absolventi s-au alaturat firmei. Aproximativ 60% dintre noii angajati s-au alaturat departamentului de Audit financiar, iar restul departamentelor de Asistenta fiscala si juridica, Asistenta in tranzactii si Asistenta in afaceri.  

Pentru a vedea in intregime clasamentul Universum, va rugam sa accesati: http://www.universumglobal.com/IDEAL-Employer-Rankings/Europe-Top-50

Ultimele stiri pe BankNews.ro: