Solutia Saxo Direct API: extrem de puternica in 2012 pe volume si numar de clienti

Data publicarii: 13-12-2012 | Bursa

Saxo Bank, specialistul in tranzactionari online multi-asset si investitii, anunta o crestere a volumului mediu lunar de tranzactionare FX de aproape 600%, in comparatie cu decembrie 2011, pe platforma Saxo Direct pentru clienti institutionali. 

Volumele de CFD-uri si cash equities tranzactionate pe Saxo Direct au crescut cu 650% pe aceeasi perioada comparativa. Noii clienti care utilizeaza serviciile Saxo API (Application Programming Interface) sunt cu predilectie agregatori retail si asset manageri. Numarul de clienti activi in 2012 a crescut, de asemenea, semnificativ. 

Saxo Direct furnizeaza clientilor institutionali lichiditati pentru FX-uri si CFD-uri, pe langa preturile speciale si executii pentru uz propriu sau al clientilor acestora.

Abordarea Saxo pe canalul Direct API este de a folosi expertiza castigata in ani de zile pentru a administra relatia cu furnizorii de lichiditati si de a utiliza aceleasi instrumente, masuratori si expertiza pentru a construi feed-uri personalizate care sa furnizeze servicii de lichiditate clientilor Saxo Direct, servicii de incredere si de calitate foarte buna. 

Bazata pe protocolul FIX, solutia Saxo Direct API conecteaza clientii la motoarele FIX si Order Management Systems. Clientii pot tranzactiona FX, CFD, CFD DMA, actiuni si futures, folosind o singura interfata. Totodata, Saxo Direct suporta conexiunea cu o gama variata de solutii Metatrader 4 si are implementat suport pentru alte noi platforme third party.

 Lucian Lauerman, Head of API Business, Saxo Bank, declara: "2012 a fost un an de succes pentru oferta noastra insitutionala, iar Saxo Direct a cunoscut o crestere spectaculoasa in mod particular. Am investit resurse substantiale pentru a construi o relatie excelenta cu agregatorii retail, managerii de asseturi si facilitatorii tehnici. Vom continua sa dezvoltam si imbunatatim functionalitatile Saxo Direct pentru a fi cei care furnizam o solutie de top pe piata.”

Saxo Direct este disponibila clientilor institutionali Saxo Bank din lumea intreaga. Mai multe informatii despre Saxo Direct si oferta Saxo Bank pentru investitorii institutionali gasiti aici: http://institutional.saxobank.com/


Ultimele stiri pe BankNews.ro: