Cat costa cel mai scump penthouse scos la vanzare in Bucuresti. Ce dotari are

Data publicarii: 13-12-2012 | Imobiliare

Cel mai scump penthouse scos la vanzare in Bucuresti costa 3,5 milioane euro, are o suprafata utila de 560 de metri patrati si 12 camere, sauna, crama si jacuzzi, dispuse pe doua etaje, si este amplasat in zona Nordului, potrivit datelor portalului Imobiliare.ro.

Portalul a realizat un clasament al celor mai scumpe penthousuri scoase la vanzare in cele mai importante orase din tara, pe baza datelor listate pe Imobiliare.ro.

Micile ansambluri rezidentiale construite in perioada de criza in nordul Capitalei ocupa primele locuri in randul proprietatilor exclusiviste de pe acest segment. Astfel, in Capitala cel mai scump apartament scos la vanzare este un penthouse de 3,5 milioane de euro. Acesta ocupa etajele cinci si sase ale unui imobil de apartamente din zona Nordului, construit in 2005. Locuinta dispune de o suprafata utila de 562 de metri patrati si este formata din 12 camere, o bucatarie, sase bai si doua balcoane. Proprietatea este dotata cu sauna, crama, jacuzzi si lift si vine "la pachet"cu trei locuri de parcare in garajul imobilului.

Pe locul al doilea in clasament se situeaza un apartament de pe soseaua Nordului pe care proprietarul cere doua milioane de euro. Locuinta de tip duplex este amplasata la etajele cinci si sase ale unui bloc construit in anul 2009. Apartamentul are o suprafata utila de 330 de metri patrati si este format din sase camere, o bucatarie si patru bai. Proprietatea dispune si de o terasa de 140 de metri patrati, precum si de doua locuri de parcare in subteran.

Integral in Gandul.info

Ultimele stiri pe BankNews.ro: