Garanti Credite de Consum lanseaza un nou website dinamic, pentru a facilita interactiunea cu clientii companiei

Data publicarii: 13-12-2012 | Finante-Banci

Garanti Credite de Consum, parte din Grupul Garanti Romania, unul dintre cele mai dinamice si inovatoare grupuri financiare de pe piata locala, creste gradul de interactiune cu clientii actuali si potentiali ai companiei, odata cu lansarea unui nou website dinamic. 

Accesibil la www.garanticreditedeconsum.ro, noul website permite o vizualizare mai buna a informatiilor referitoare la ofertele companiei si faciliteaza luarea unei decizii cu privire la accesarea celui mai potrivit tip de credit, fie de achizitii de bunuri, fie de nevoi personale. Astfel, Calculatorul de Credite permite oricarui utilizator sa isi calculeze singur valoarea tipului de credit dorit, plecand de la minimum 500 de lei, pana la un maximum de 50.000 de lei. Odata stabilita valoarea, clientul poate aplica online pentru un credit de nevoi personale, urmand sa fie contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant al Garanti Credite de Consum.

De asemenea, interfata prietenoasa pune accentul pe cele mai cautate functionalitati ale unui astfel de website, cum este "Unde pot sa-mi platesc rata?” - categorie care directioneaza utilizatorii direct de pe prima pagina catre agentiile Garanti Bank, catre locatiile PayPoint si PayZone sau catre partenerii Garanti Credite de Consum.

"In conditiile economice actuale, succesul oricarei companii de creditare sta in capacitatea acesteia de a se adapta la nevoile reale ale consumatorilor, cu alte cuvinte, in flexibilitate. Plecand de la aceasta premisa, am reconstruit prezenta online a companiei, pentru a fi mai aproape de clientii nostri si de a le facilita accesul la informatiile privind creditele pe care le pot contracta”, a declarat Directorul General al Garanti Credite de Consum, Bogdan Dobre.

Cu o cota de piata in continua crestere fata de anii anteriori, volumul de credite acordate de companie in 2012 este de aproape 40 de milioane de euro, cifra rezultata din finantarile pentru achizitia de bunuri si pentru nevoi personale. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: