De Craciun, posesorii de carduri BRD Finance primesc mai mult decat se asteapta: pana la 24 de rate fara dobanda pentru diverse produse din portofoliul Orange

Data publicarii: 18-12-2012 | Finante-Banci

Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, posesorii de carduri BRD Finance pot profita si de optiunea 24 rate fara dobanda pentru achizitionarea de tablete iPad sau Samsung Galaxy Tab 2, pe langa facilitatile existente de plata (6 sau 12 rate fara dobanda) in orice Orange shop. 

In vederea facilitarii accesului la telefoane, laptop-uri, accesorii, inclusiv tablete, in special in perioada sarbatorilor de iarna, BRD Finance si Orange Romania ofera clientilor posibilitatea achitarii acestora in 6 si 12 rate rate fara dobanda (pana la data de 31 martie 2013), precum si in 24 de rate fara dobanda.

Posesorii de carduri BRD Finance MasterCard (precum Renault, Dacia, Reader's Digest, Rombiz, Daniel, Staer, Goldo, Praktiker, Diverta, Boom, Say, Bani doar Bani) pot achita mai simplu modelele dorite de tableta iPad sau Samsung Galaxy Tab 2, disponibile in Orange shop-uri. Astfel, ei au la dispozitie pana pe 15.01.2013 optiunea 24 de rate fara dobanda, adica pot achita usor valoarea produsului pe parcursul a 2 ani (24 luni), pastrandu-si rezervele personale pentru a putea cumpara celor dragi mai multe cadouri de Craciun. Pentru a putea sa  se bucure din plin de functionalitatile si performantele tabletelor, Orange Romania le ofera utilizatorilor posibilitatea de a  le cumpara impreuna cu abonamente de internet mobil Colibri dedicate. 

Scopul celor trei campanii promotionale este de a pune la dispozitia clientilor atat solutia de comunicare completa, formata din tableta si acces la serviciul de internet mobil, cat si mijlocul financiar prin care sa o poata accesa, astfel incat, la final, orice client sa primeasca mai mult decat se asteapta.

Detalii despre termenii si conditiile promotiilor pot fi consultate in orice moment pe site-ul BRD Finance, sectiunea Promotii.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: