EFG Eurobank a raportat pierderi de 27,3 mil. euro la noua luni

Data publicarii: 20-12-2012 | Finante-Banci

EFG Eurobank, proprietarul Bancpost si al altor companii locale, a raportat dupa primele noua luni pierderi de 27,3 milioane de euro pe Romania, de peste trei ori mai mari comparativ cu rezultatul negativ de 8,3 milioane de euro din perioada similara a anului anterior.

Grupul bancar elen a reusit, insa sa inregistreze profit in Romania in trimestrul al treilea, de 100.000 de euro. Acesta este primul rezultat pozitiv trimestrial incepand cu trimestrul al patrulea din 2010, cand castigul s-a situat la 1,9 milioane de euro, potrivit unui raport al EFG. In trimestrul al doilea, EFG a consemnat in Romania o pierdere de 17,1 milioane de euro, iar in primele trei luni un rezultat negativ de 10,3 milioane de euro, noteaza Mediafax.

Activele totale ale grupului financiar in Romania se situau la 4,15 miliarde de euro in septembrie, fata de 4,54 miliarde de euro in decembrie anul trecut. Soldul brut al creditelor a coborat de la 3,22 miliarde de euro la sfarsitul anului trecut la 3,1 miliarde de euro in septembrie.

Integral in Wall Street