Preturi mai mici pentru televiziune digitala prin cablu de la RCS & RDS, de la 1 ianuarie 2013

Data publicarii: 21-12-2012 | Media

RCS & RDS introduce in oferta pachetele Analogic si Digital

Incepand cu 1 ianuarie 2013, RCS & RDS are o noua oferta de televiziune prin cablu, respectiv doua pachete TV, unul de televiziune analogica (pachetul Analogic), altul de televiziune digitala (pachetul Digital): 

Analogic are pana la 60 programe TV si costa 25 lei lunar. 

Digital are pana la 100 canale TV cu sunet si imagine digitale si este in valoare de 29 lei. Pachetul Digital poate fi completat cu optiunea Adult, in valoare lunara de 1 leu, optiune care contine canale pentru adulti. Compania ofera primul echipament SD pentru receptie digitala in custodie.  

Cele doua pachete noi inlocuiesc in oferta operatorului pachetul analogic de tip "Baza” si pachetul digital "Extra” (respectiv pachetul format dintr-un abonament de baza completat cu extraoptiunea "Extra”). In acord cu noua oferta, abonatii fostelor pachete digitale "Extra” si ai extraoptiunii "Extra” vor beneficia in continuare de optiunea Adult si vor primi o reducere cu 2 lei a tarifului lunar, urmand sa plateasca 30 de lei in loc de 32 lei, incepand cu decembrie 2012. 

Tarifele mentionate contin TVA si alte tarife asociate incluse.

Pentru fostele pachete digitale Baza si Baza Special nu se aplica modificari de tarife.

Detalii despre noua oferta vor fi disponibile pe site-ul www.rcs-rds.ro incepand din ianuarie 2013. Informatii detaliate sunt oferite de operator prin intermediul serviciului Relatii cu Clientii, la numerele 031.400.4414 - pentru Bucuresti si 03xx.400.414 - pentru restul tarii ("xx” reprezinta prefixul judetului de apelare).

RCS & RDS este unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii in Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia, Spania si Italia. Compania si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. RCS & RDS este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practica cele mai accesibile tarife de pe piata.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: