Agentia pentru Implementarea Proiectelor pentru IMM-uri va disparea; personalul va fi pastrat

Data publicarii: 14-01-2013 | Afaceri

Agentia Nationala pentru Implementarea Proiectelor pentru IMM-uri va disparea, probabil de miercurea viitoare, cand va iesi hotararea de reorganizare a ministerului, dar personalul va fi pastrat, deocamdata, a declarat ministrul pentru IMM, Turism si Mediul de Afaceri, Maria Grapini, vineri, la o conferinta de presa.

'Rolul meu este sa fac politici pentru domeniul pe care il coordonez. Exista multe proiecte in derulare si nu arunc nimic la cos inainte de a analiza. Luni voi avea o serie de discutii cu reprezentantii Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), despre impozitul forfetar, dar nu numai. Avem in program si modificarea legii insolventei, dar toate propunerile noastre vor fi discutate mai intai cu reprezentantii mediului de afaceri', a precizat Maria Grapini. 

De altfel, platile pentru intreprinzatorii care au realizat proiecte prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice vor fi reluate la finalul lunii ianuarie 2013.

Sursa: AGERPRES