Primele reduceri din an taie si 90% din preturi. Cand se da startul marelui sezon al promotiilor

Data publicarii: 14-01-2013 | Afaceri

Romanii care au inceput anul cu chef de cumparaturi pot gasi, la ora actuala, incaltaminte, imbracaminte si accesorii la preturi mai mici chiar si cu 70%, cu toate ca, oficial, sezonul vanzarilor de soldare incepe pe 15 ianuarie. Reducerile sunt aplicate, in principal, in cazul articolelor care fac parte din colectiile precedente si pot fi diferite de la o reprezentanta la alta.

In magazinele Zara, spre exemplu, se ofera reduceri atat la articolele vestimentare, cat si la accesorii si la incaltaminte. Astfel, femeile care vor sa isi cumpere, in aceasta perioada, un palton care, pana de curand, costa 759 de lei, il pot achizitiona acum la pretul de 499 de lei.

Ele au, de asemenea, ocazia de a alege dintr-o gama larga de pulovere, tricouri, rochii si pantaloni, toate la preturi mult mai accesibile unui portofel din vremuri de austeritate decat erau in urma cu cateva saptamani. Spre exemplu, un pulover tricotat cu un model simplu sau unul in stil poncho poate fi cumparat cu 129 de lei, fata de pretul initial de 229 de lei, in timp ce o rochie eleganta pentru ocazii speciale poate fi achizitionata la un pret cu 150 de lei mai mic.

Integral in Gandul.info