Daniel Chitoiu: Miercuri adoptam bugetul in Guvern; joi il trimitem Parlamentului

Data publicarii: 21-01-2013 | Economie

Executivul va adopta miercuri bugetul pe anul in curs, urmand ca joi sa fie trimis in Parlament, a anuntat vicepremierul Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor, la o intalnire informala cu reprezentanti ai sindicatelor.

"Va prezentam principiile proiectiei bugetare si dupa aceea va rugam sa prezentati punctele dumneavoastra de vedere. Vreau sa fac precizarea de la inceput ca este o discutie informala. Tot ce va prezentam noi acum nu constituie nici cifre, nici date finale, nici decizii adoptate. Saptamana viitoare, inainte de a prezenta Guvernului proiectul de buget, o sa mai avem intalniri cu dumneavoastra pe varianta prezentata in Guvern si ne dorim ca joi sa trimitem bugetul la Parlament. Miercuri adoptam bugetul (in Guvern n.r.)", a declarat vineri Daniel Chitoiu, la Palatul Victoria. 

La discutie au mai luat parte ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, ministrul pentru IMM-uri, Maria Grapini, precum si ministrul Muncii, Mariana Campeanu. 

Din partea sindicatelor, la reuniune au participat Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical, Bogdan Hossu, presedintele CNS "Cartel Alfa", precum si Ion Popescu, presedintele Confederatiei Sindicale Nationale "Meridian". 

Sursa: AGERPRES