Credit Agricole va reduce costurile cu pana la 200 milioane de euro pana in 2015

Data publicarii: 22-01-2013 | Finante-Banci

Credit Agricole, a treia mare banca din Franta, lucreaza la un plan de reducere a costurilor pana in 2015, in valoare de 150-200 milioane de euro (199-266 milioane de dolari), la divizia sa de corporate si investitii bancare, a anuntat luni agentia financiara franceza l'Agefi, transmite Reuters.

Programul de reducere a locurilor de munca nu va fi inclus in acest plan, care vine dupa ce Credit Agricole a concediat anul trecut 1.750 de angajati iar anul acesta va continua eforturile de externalizare a unor operatiuni si va cauta sa-i incurajeze pe unii angajati sa se pensioneze anticipat, sustine l'Agefi, fara a preciza sursa informatiilor.

Reprezentantii Credit Agricole nu au comentat informatiile. La fel ca si alte grupuri bancare, Credit Agricole a vandut active si si-a eficientizat activitatea, pentru a indeplini cerintele mai stricte privind capitalul. In noiembrie, banca a inregistrat deprecieri de active de 1,96 miliarde de euro, in urma vanzarii diviziei sale din Grecia, Emporiki Bank, scrie Agerpres.

Sursa: InComeMagazine.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: