Camera de Comert Nationala initiaza colaborarea cu Asociatia Romanilor din Italia, in vederea deschiderii unei Reprezentante la Roma

Data publicarii: 28-01-2013 | Afaceri

Excelenta Sa Presedintele Camerei Nationale, Domnul Mihail M. Vlasov, a primit delegatia Asociatiei Romanilor din Italia (ARI), condusa de Presedintele acesteia, Domnul Eugen Terteleac, la Palatul Camerei Nationale.

ES Presedintele Camerei Nationale le-a urat bun-venit oaspetilor, exprimandu-si bucuria ca exista asociatii ale diasporei romanesti - in speta, in Italia - ce reprezinta interesele romanilor plecati peste hotare. 

Domnul Terteleac a multumit Excelentei Sale pentru primirea calduroasa, prezentand pe scurt activitatea Asociatiei Romanilor din Italia. Domnia Sa a mentionat infiintarea Camerei de Comert Romania pentru Italia, cu scopul de reprezentare a intereselor antreprenorilor romani din Peninsula si de a creste nivelul volumului schimburilor bilaterale romano-italiene, solicitand sprijinul Camerei de Comert Nationale in acest demers.

Au fost discutate si alte paliere ale colaborarii dintre Camera Nationala si Asociatia Romanilor din Italia, precum cooperarea in vederea organizarii celei de-a doua editii a Targului Romania - Italia, la inceputul lunii martie a acestui an, la Roma.

La final, ES Presedintele Camerei Nationale le-a urat succes oaspetilor in demersurile pe care le vor intreprinde, asigurandu-i pe acestia de sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: