Tarifele de trecere la podurile dunarene vor fi actualizate, incepand cu data de 2 februarie 2013

Data publicarii: 28-01-2013 | Turism

Tarifele de trecere la podurile dunarene vor fi actualizate, incepand cu data de 2 februarie 2013, se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale(CNADNR), remis luni AGERPRES.

Noile tarife sunt calculate conform prevederilor OMTI nr. 2220/2012. Conform actului normativ, sunt introduse o serie de facilitati, precum posibilitatea achizitionarii biletelor matca - cupon, preplatite, pentru treceri multiple (20 de treceri), cu un tarif redus, a celor pentru treceri multiple pentru riverani (pe perioada de 3 luni), cu un tarif redus. De asemenea, va exista posibilitatea trecerii fara achitarea tarifului de trecere in 'Ziua Podului' (o zi pe an), pentru autoturisme si vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mica sau egala cu 3,5 tone. 

Biletele matca - cupon, preplatite, pentru utilizarea podurilor dunarene, se vor emite, pentru podul de la Giurgiu, la Agentia de Control si Incasare Giurgiu, Sectia de Drumuri Nationale Bucuresti Sud si Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti. 

Pentru podul de la Fetesti - Cernavoda, biletele matca se vor emite la Agentia de Control si Incasare Fetesti, Sectia de Drumuri Nationale Fetesti si Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta. Pentru podul de la Giurgeni - Vadu Oii, biletele matca se vor emite la Agentia de Control si Incasare Giurgeni, Sectia de Drumuri Nationale Fetesti si Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: