Prin ofertele inscrieri timpurii puteti beneficia de reduceri cuprinse intre 10% si 50% din pretul initial al pachetelor turistice

Data publicarii: 30-01-2013 | Turism


Agentiile de turism ofera reduceri substantiale persoanelor care isi cumpara inca de acum pachetul turistic pentru vacanta de vara. Astfel, acestia pot cumpara vacanta de vara la preturi reduse cu pana la 30%-35%, in functie de perioada aleasa, de destinatie si de modul de achitare a pachetului turistic. Sub deviza "vacanta de vara nu te mai «frige» la buzunar”, agentia Mareea ofera reduceri de pana la 30%, plus 5% discount suplimentar pentru grupuri. Agentia practica reduceri cuprinse intre 20% si 35% pentru pachetele turistice din Grecia, Spania, Bulgaria si intre 14% si 35% pentru statiunile de pe litoralul romanesc. De asemenea, agentia practica reduceri de 10% si la circuitele realizate cu autocarul. Astfel, pentru o vacanta de sapte zile in Grecia, cu cazare la hotel de trei stele in regim all inclusiv, tariful variaza de la 200- 330 de euro de persoana, cu plecare incepand din luna mai si pana in august. Reducerea este de 25% daca pachetul este achitat integral pana la sfarsitul acestei luni. La hotelurile de patru stele, tarifele variaza de la 390 si 563 de euro de persoana pentru sapte nopti de cazare, servicii all inclusiv, transport cu avionul, asistenta turistica si transferuri. Reducerea este de 20%. Specialistii recomanda ofertele inscrieri timpurii, deoarece ofera avantaje turistilor.  

"Recomand ofertele early booking, deoarece implica multe avantaje pentru turist, insa acestia trebuie sa fie precauti atunci cand aleg agentia de turism, deoarece nu pretul este cel mai important, ci siguranta si calitatea serviciilor. O oferta foarte interesanta pentru litoralul bulgaresc este reprezentata de combinatia early booking- nopti gratuite, gen stai sapte nopti si platesti cinci sau sase. Aceasta oferta asigura uneori reduceri de pana la 50% fata de pretul initial, mai ales pentru perioada de inceput de sezon, lunile mai- iunie”, ne-a declarat Sebastian Constantinescu, director general al touroperatorului Travel Planner. La aceasta agentie, avansul este de 30% din pretul pachetului, restul sumei urmand a fi achitat pana la finalul perioadei de inscrieri timpurii, finalul lunii martie sau aprilie, in functie de hotelul ales. Astfel, pentru o vacanta de sapte nopti la Hotel Lion, de patru stele din statiunea bulgareasca Sunny Beach, platesti cinci nopti si stai sapte, beneficiind astfel de o reducere de 25%. Pretul unui astfel de pachet turistic este de 132 de euro de persoana, cu demipensiune. Oferta este valabila la inceput de sezon, adica pana in iunie. In cazul in care cazarea se face la Hotel Helena Park, de cinci stele, din aceeasi statiune, pretul este de 200 de euro de persoana pentru sapte nopti de cazare, cu servicii all inclusive, adica cu circa 90 de euro mai putin decat pretul initial. De asemenea, pentru o vacanta de sapte nopti in statiunea Nisipurile de Aur, cu cazare la Hotel Madara, de patru stele, tariful este de 104 euro de persoana, cu 70 de euro mai putin fata de cat ar trebui sa achitati fara reducerea early booking. 

Integral in Jurnalul.ro