Bonus Card vine cu cea mai buna solutie pentru cumparaturi prin campania 'Incearca Bonus Terapia'

Data publicarii: 05-02-2013 | Finante-Banci

Noii posesori de Bonus Card vor beneficia de 100 de lei bonus pentru a-i cheltui cum doresc

 Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci de pe piata locala, lanseaza campania "Incearca Bonus Terapia”, prin care clientii care aplica pentru un card de credit Bonus Card primesc automat cate 100 de lei bonus pentru cumparaturi, pentru a profita la maximum de beneficiile celui mai recompensant card de credit de pe piata.

Campania, care se incheie pe 31 martie 2013, are ca obiectiv atragerea de noi posesori de Bonus Card si pune accentul pe pasiunea pentru cumparaturi, oferind in acelasi timp solutia pentru a o intretine. In plus, aceasta pasiune este rasplatita si cu un bonus suplimentar de 100 de lei, pentru ca experienta la cumparaturi sa fie completa.

Bonusul, care va fi disponibil odata cu activarea cardului, poate fi utilizat pentru cumparaturi gratuite in reteaua celor 5.000 de magazine partenere Bonus Card, unde clientii pot alege sa plateasca si in rate fara dobanda, acumuland totodata si bonusul aferent pentru fiecare achizitie. 

"Bonus Terapia este modul nostru de a ne rasfata clientii si facem acest lucru prin sesiuni de cumparaturi gratuite prin bonusul de 100 de lei, disponbil pe toate cardurile noi, in perioada campaniei. In acest fel, clientii pot simti imediat beneficiile «terapeutice» ale Bonus Card, fiind invitatii nostri la prima sesiune gratuita de cumparaturi”, spune Eleni Skoura, Cards & Marketing Director la Garanti Bank.

Bonus Card este un produs unic in Romania si cel mai avantajos instrument de plata din piata, atat pentru posesorii de card, cat si pentru comercianti.

Posesorii de card acumuleaza bonus ori de cate ori fac o achizitie, atat in tara, cat si peste hotare, iar bonusul reprezinta bani care pot fi folositi ulterior pentru cumparaturi gratuite in reteaua extinsa a magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clientii pot alege sa plateasca in rate fara dobanda, beneficiind de flexibilitate in alegerea numarului de rate, in functie de nevoile personale.

Pentru a profita de cele mai bune oferte si conditii, posesorii de card pot accesa www.bonuscard.ro de unde vor afla care sunt cele mai noi campanii pregatite impreuna cu magazinele partenere. 

Bonus Card este prezent intr-o retea diversificata de comercianti parteneri in toata tara, cu peste 5.000 de locatii, magazinele perfecte de "terapie” pentru toti clientii Bonus Card.

Despre Garanti Bank

Garanti Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse de calitate si servicii inovatoare pentru toate segmentele de business - retail, IMM si corporate. Prezenta pe piata din Romania din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti, extinzandu-si de asemenea prezenta nationala prin agentii si canale alternative de difuzare, ajungand la o retea de 78 de unitati, precum si la o retea extinsa de 240 de ATM-uri inteligente ce pot fi folosite de catre oricine, nu doar de catre clienti, pentru tranzactii cu si fara card. Garanti Bank inoveaza si prin ofertele unice atasate celui mai competitiv card de pe piata, Bonus Card.

Garanti Bank este detinuta de Turkiye Garanti Bankasi (TGB), cea de-a doua banca dupa active din Turcia.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.garantibank.ro si www.bonuscard.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: