Vizita E.S. Ambasadorului Statului Palestina Domnul Ahmad Bader Ibrahim Aqel la Palatul Camerei Nationale

Data publicarii: 07-02-2013 | Diverse

Presedintele Camerei de Comert Nationale a Romaniei Domnul Mihail M. Vlasov, l-a primit in vizita de lucru pe E.S. Ambasadorul Statului Palestinian,  Domnul Ahmad Bader Ibrahim Aqel.  

Discutiile intrevederii s-au concentrat pe organizarea la Palatul Camerei Nationale a unui Forum de Afaceri romano-palestinian, constituirea unui Consiliu de Afaceri precum si semnarea unui Memorandum de Promovare Reciproca a Investitiilor.

Forumul de Afaceri este prilejuit de vizita la nivel inalt in Romania a E.S. Ministrul Economiei Statului Palestina, Domnul Jawad Alnaji, in perioada 12-15 martie 2013, insotit de o delegatie mixta, guvernamentala si a mediului privat palestinian si are ca scop principal deschiderea celor doua  piete pentru dezvoltarea comertului si a investitiilor. 

"Acordam o importanta deosebita crearii si consolidarii unui cadru institutionalizat intre cele doua comunitati de afaceri intrucat, din structura membrilor fondatori ai Consiliului de Afaceri romano - palestinian, vor face parte si  oameni de afaceri palestinieni stabiliti in alte zone ale Golfului, in SUA si in Europa”, a declarat E.S. Ambasadorul Statului Palestina, Domnul Ahmad Bader Ibrahim Aqel.  

"Camera de Comert Nationala a Romaniei si intreg Sistemul Cameral asigura conditii optime pentru gazduirea acestui Forum la nivel inalt, dar succesul Forumului de Afaceri  depinde  de succesul discutiilor si negocierilor oamenilor de afaceri din cele doua tari”,  a concluzionat E.S. Presedintele Camerei de Comert Nationale a Romaniei, Domnul Mihail M. Vlasov. 

Comunicat de presa