CFR Calatori va organiza o licitatie pentru concesionarea serviciilor de catering pe trenurile de calatori

Data publicarii: 11-02-2013 | Afaceri

CFR Calatori va organiza, in data de 14 februarie 2013, o licitatie pentru concesionarea serviciilor de catering pe 21 de relatii de transport cu trenurile de calatori, unde societatea nu desfasoara astfel de servicii, a anuntat vineri CFR Calatori.

Pentru incheierea acestui contract de concesionare, CFR Calatori va organiza procedura de licitatie deschisa cu strigarea libera a pretului prin Bursa Romana de Marfuri. 

Rutele de circulatie propuse pentru concesionarea serviciilor de catering sunt impartite in 21 de loturi, iar procedura de licitatie se va finaliza prin incheierea unui contract de concesiune pentru o perioada de un an. 

Documentatia se poate obtine de la sediul Bursei Romane de Marfuri, iar informatii referitoare la documentatie se pot obtine de la sediul CFR Calatori 

In scopul respectarii principiului transparentei si sprijinirii procesului de concurenta, CFR Calatori invita toti operatorii economici sa participe la procedura de atribuire a contractului de concesiune servicii catering. 

Societatea de Transport Feroviar de Calatori CFR Calatori SA este operatorul national feroviar de pasageri care efectueaza  transportul public de calatori pe calea ferata.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: