Jaful armat de la BRD Pitesti: Cati bani au fost furati si pe cine cauta politia

Data publicarii: 11-02-2013 | Finante-Banci

 Politistii argeseni au intocmit un cerc de suspecti in cazul jafului armat de la o sucursala BRD din Pitesti, pana sambata dupa-amiaza in acest caz fiind audiate 12 persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX. 

"Este o ancheta in desfasurare condusa de inspectorul-sef si sunt implicati politisti de la mai multe structuri: investigatii criminale, ordine publica, circulatie si criminalistic. Avem un cerc de suspecti, au fostaudiati 12 barbati pana acum si continua audierile. Stim exact ce cautam - un barbat de 25-30 de ani, cu o constitutie atletica. Fata nu i s-a putut vedea pentru ca a fost acoperita, insa avem date si indicii care cu siguranta ne vor conduce la prinderea faptasului", a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al Politiei Arges, comisar Danut Dinu.

Angajata amenintata cu pistolul l-a descris pe atacator ca avand par blond, o suvita de par fiind vizibila de sub cagula, si cu inaltimea de aproximativ 1,70 metri.

Inregistrarile video de pe camerele de supraveghere nu au fost facute publice, iar politistii spun ca reprezentantii bancii nu au comunicat pana acum ce suma a fost furata, primele date aratand ca aceasta s-ar ridica la 10.000 de lei.

Conform sursei citate, politistii continua cercetarile in acest caz si audierea persoanelor suspecte, fiind mentinute filtrele rutiere in tot judetul Arges.

Integral in ZF.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: