IGPR: Perchezitii la persoane suspectate ca au furat din bagajele pasagerilor din Aeroportul 'Henri Coanda'

Data publicarii: 12-02-2013 | Turism

Politistii au efectuat, luni, in judetele Prahova si Ilfov, perchezitii domiciliare la sapte persoane suspectate ca au furat bunuri din bagajele unor pasageri din Aeroportul International "Henri Coanda", iar in urma acestei actiuni au fost ridicate bijuterii, electronice, parfumuri, ceasuri.

Potrivit unui comunicat al IGPR, au fost ridicate de la domiciliile suspectilor bijuterii din argint si aur, respectiv 16 lantisoare, opt inele, 22 de bratari, zece perechi de cercei, electronice (o tableta, doua laptopuri, 16 telefoane mobile, 9 camere foto, 8 stickuri), 23 de parfumuri, 19 ceasuri, curele, tigari si cafea. 

Suspectii au fost condusi la sediul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Bucuresti in vederea cercetarii si stabilirii provenientei bunurilor. 

Cele sapte perchezitii domiciliare au fost efectuate de politistii din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Bucuresti si Serviciului de Politie Transporturi Aeriene ''Henri Coanda'', sub coordonarea Directiei de Politie Transporturi - IGPR, in baza mandatelor emise de Judecatoria Buftea. 

La actiune au participat si specialisti criminalisti din cadrul Institutului National de Criminalistica si ofiteri din cadrul Serviciului Criminalistic - IPJ Ilfov. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: