Ecran de 24 de metri patrati in Piata Sfatului din Brasov pentru vizionarea deschiderii oficiale a FOTE

Data publicarii: 12-02-2013 | Actualitate

Primaria Brasov va amplasa duminica un ecran de 24 de metri patrati in Piata Sfatului pentru vizionarea deschiderii oficiale a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) care va avea loc incepand cu ora 19,30, se precizeaza intr-un comunicat de presa transmis luni AGERPRES de biroul de presa al primariei.

'Avand in vedere ca pe arena Liceului Sportiv sunt doar 2.000 de locuri dedicate oficialitatilor, parintilor sportivilor, mass-media si publicului, accesul se va face doar pe baza de invitatie', se arata in comunicat.

Circulatia spre arena Liceului Sportiv va fi restrictionata pe 17 februarie intre orele 17,30-23,00 astfel: accesul dinspre Piata Unirii spre Poarta Schei, pe strada Prundului, va fi inchis, traficul fiind redirectionat pe strada Bailor.

Accesul dinspre strada George Baritiu spre Poarta Schei, pe Sirul Beethoven va fi inchis. De asemenea, accesul pe strazile Poarta Schei si Cerbului va fi inchis. Accesul pe strada Castelului de la intersectia cu strada A. Hirscher va fi inchis. Si accesul dinspre Magazinul Star spre Aleea Brediceanu (Aleea de sub Tampa) va fi inchis. Circulatia masinilor este inchisa si pe portiunea dinspre strada Lunga spre drumul spre Poiana Brasov prin fata fostului cinematograf Astra.

Parcarile autovehiculelor in parcarile publice situate pe strazile Prundului, tronsonul str. Trotus-Poarta Schei, strazile Sirul Beethoven, Gh. Baiulescu, George Cosbuc, Castelului, C. Lacea, Cerbului, parcarea Dupa Ziduri, in spatele Arhivelor Nationale, parcarile situate intre Casa Armatei si fostul cinematograf Astra sunt interzise in ziua de 17 februarie.

Toti proprietarii din zonele vizate au primit, incepand cu saptamana trecuta, instiintari cu privire la aceste restrictionari de parcare. Masinile parcate in aceste zone vor fi ridicate si depozitate in parcarea privata situata vizavi de Arhivele Nationale, se mai arata in comunicatul de presa. 

Sursa: AGERPRES/(AS - Jana Pintili)

Ultimele stiri pe BankNews.ro: