K Tech lanseaza mausul de 450 de lei, care se poate invarti singur

Data publicarii: 25-10-2006
 Logitech MX Revolution Distribuitorul K Tech - Ultra Pro ofera in reteaua sa de magazine cel mai avansat maus al momentului, Logitech MX Revolution Laser Cordless, bazat pe tehnologie laser si care costa aproape 450 de lei, se arata intr-un comunicat al companiei K Tech. Cu un design avangardist, MX Revolution aduce pe piata din Romania conceptul navigarii ultrarapide. Datorita tehnologiei MicroGear Precision Scroll Wheel, rotita de derulare se poate invarti liber aproximativ sapte secunde si, astfel, printr-o simpla apasare a degetului, se pot deschide rapid sute de pagini.

De asemenea, in modul "click to click" rotita de derulare permite accesarea documentelor cu o precizie remarcabila, linie cu linie.

Gratie tehnologiei Logitech SmartShift ce permite comutarea intre modul rapid si "click to click" , MX Revolution detecteaza aplicatia utilizata si alege modul de derulare potrivit.

In plus, a doua rotita aflata aproape de degetul mare permite atat marirea sau micsorarea fotografiilor si documentelor, cat si o navigare eficienta printre aplicatiile deschise.

MX Revolution inglobeaza si functia QuickSearch. Astfel, butonul One-Touch permite cautarea unui cuvant sau a unui pasaj de text, in prealabil selectate, pe web sau direct pe calculator.

Daca se considera si afisarea in timp real a starii acumulatorului cu care este dotat, precum si independenta asigurata de folosirea tehnologiei radio la transmiterea datelor, se poate spune ca MX Revolution reprezinta un adevarat salt tehnologic in industria mausurilor.

In anul 2005 grupul K Tech - Ultra PRO a obtinut o cifra de afaceri de 80 milioane dolari, in crestere cu 20,30% comparativ cu anul 2004.

In luna decembrie 2005, lantul de retail era alcatuit din 79 magazine, din care 24 in Bucuresti si restul acoperind marile orase din tara.

Sursa: NewsIn