Hipermarketul Cora intra pe piata brokerajului de asigurari

Data publicarii: 12-02-2013 | Finante-Banci

Hipermarketul Cora a lansat in parteneriat cu Otto Broker o gama variata de asigurari care sunt disponibile in prima faza a proiectului, in magazinele cora din Bucuresti si Cluj Napoca. Punctul de Beneficii Cora impreuna cu Otto Broker va vinde asigurari de tip RCA, asigurarile de calatorii in strainatate, asigurarile obligatorii si facultative de locuinte precum si cele pentru accidentele de persoane.

"Inca de la lansarea Punctului de Beneficii al cora anul trecut, am promis ca vom oferi clientilor nostri fideli serviciile financiare de care acestia au nevoie, la standarde excelente, sub acelasi acoperis. Dupa cardul de cumparaturi lansat in 2012, acum a venit randul asigurarilor. Vom dezvolta gama de asigurari la cora si vom extinde programul in celelalte magazine ale retelei. De asemenea, vom continua sa ne gandim la noi servicii si solutii de incredere pe care clientii nostri sa le gaseasca foarte usor la Punctul de Beneficii din hipermarketurile cora”, declara Marilena Cirsteanu, responsabil Serviciu Card cora si Punctul de Beneficii.

"Acest parteneriat este o confirmare a calitatii serviciilor Otto Broker si a expertizei noastre in retail. In plus, acest proiect aduce clientilor mai multa valoare pentru ca el completeaza oferta cora cu produse de asigurare de la cele mai importante companii din piata si cu serviciile noastre de brokeraj si consiliere in asigurari. cora si Otto Broker ofera acest produs intr-o maniera accesibila si eficienta, facandu-le clientilor viata mai usoara cand vine vorba de asigurari”, spune Victor Sraer, Managing Partner la Otto Broker.

Punctul de Beneficii al cora a fost lansat in 2012 in toata reteaua de hipermarketuri din Romania cu rolul de a oferi clientilor mai multe servicii financiare sub acelasi acoperis. Pe langa asigurarile recent lansate, la Punctul de Beneficii, clientii isi pot face carduri de fidelitate cora, carduri de credit co-brand cora - UniCredit Tiriac Bank sub sigla MasterCard si pot obtine credite de consum pentru produsele cumparate in rate din magazin.

Integral pe InComeMagazine.ro


Ultimele stiri pe BankNews.ro: