ELKOPLAST ROMANIA participa pentru al treilea an ca expozant in cadrul ROMENVIROTEC 2013

Data publicarii: 13-02-2013 | Afaceri

ELKOPLAST ROMANIA participa pentru al treilea an ca expozant in cadrul  ROMENVIROTEC 2013. Cu aceasta ocazie, Doamna Mihaela Bucur (Manager Vanzari, ELKOPLAST ROMANIA), a raspuns intrebarilor noastre, in cadrul unui interviu pe care va invitam sa-l parcurgeti mai jos:

"Prezenta la targuri este de importanta majora pentru companiile din acest domeniu care expun, in primul rand, produse de o calitate superioara. Prin participarea la targul ROMENVIROTEC, companiile isi pot expune produsele specifice acestui targ, fiind una din cele mai eficiente metode de promovare a produselor din portofoliu. Oportunitatea stabilirii de noi contacte, ce contribuie la consolidarea relatiilor de afaceri, nu trebuie neglijata!".

Ce fel de produse comercializeaza compania Dumneavoastra si cine sunt clientii ideali pentru echipamentele importate?

Elkoplast produce o gama variata de produse, precum: containere tip clopot din HDPE pentru deseuri selective, containere semiingropate realizate din atat din fibra de sticla, cat si polietilena de inalta densitate, rezervoare pentru apa subterane si terestre, rezervoare mobile pentru motorina, containere Abroll si Skip, eurocontainere, containere zincate de 1100L, cutii din fibra de sticla pentru material antiderapant si containere pentru substante periculoase. Productia noastra este axata pe produsele din polietilena, fibra de sticla si metal.

De asemenea, comercializam si echipamente pentru reciclare cum ar fi prese balotoare, compactoare pentru deseuri, containere IBC, remorci, compostoare, sararite, cutii de transport si paleti pentru depozitare si, nu in ultimul rand, tocatoare pentru material lemnos.

Alaturi de colegii din productie ne straduim in permanenta sa raspundem solicitarilor clientilor nostri, prin identificarea exacta a cerintelor acestora, oferind solutiile adecvate, prin productia si furnizarea produselor de serie sau persoanlizata, de o calitate superioara.

Ne adresam tuturor clientilor care produc, transporta, gestioneaza si recicleaza deseuri, celor care au nevoie de produse pentru depozitare si logistica, constructii etc.

Ce caracteristici ale echipamentelor Dumneavoastra le fac diferite si interesante pentru clientii din domeniul protectiei mediului?

Clientii nostri beneficiaza permanent de: garantia calitatii superioare a produselor achizitionate, un design unic al produselor si o varietate diversificata de produse in acest domeniu.

Care este perceptia Dumneavoastra fata de piata de profil din Romania?

Aceasta piata se afla intr-o expansiune continua. Punand accentul pe mediul inconjurator, prin sensibilizarea atitudinii fiecarui membru al comunitatii, realizam faptul ca putem si trebuie sa ne implicam pentru a scapa de deseuri, militand continuu pentru reciclarea acestora in vederea valorificarii lor.

Ce noutati veti prezenta anul acesta vizitatorilor targului Romenvirotec? Veti oferi si discount-uri speciale?

Anul acesta lansam doua produse noi si anume: cutiile de nisip si material antiderapant, si containerele semiingropate, ambele realizate din polietilena. Ne straduim ca in fiecare an sa putem oferi produse noi si calitative, solutii cat mai optime si eficiente, totodata preturi atractive.

Cum va veti pregati anul acesta pentru participarea la targul Romenvirotec?

Anul acesta ne straduim sa prezentam solutii optime care sa corespunda cel mai bine necesitatilor clientilor nostri. Vom prezenta produse noi, cu un design unic si de o calitate superioara garantata. De asemenea, vom prezenta utilaje pentru reciclare si tocatoare de material lemnos, de ultima generatie.

Invitam astfel, actualii si potentialii colaboratori, la standul nostru pentru a le prezenta noile produse si pentru a consolida relatiile cu acestia.