FOTE 2013: Renault pune la dispozitia organizatorilor 50 de autoturisme

Data publicarii: 15-02-2013 | Auto

Renault Romania, partener oficial al Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), pune la dispozitia organizatorilor un numar de 50 de autoturisme Renault Clio si Renault Koleos, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Cu ajutorul acestor automobile, organizatorii se vor deplasa intre cele 5 baze sportive care vor gazdui competitiile.

Intrecerile la cele 8 sporturi din cadrul FOTE se deruleaza in 5 puncte distincte: Poiana Brasov, Brasov, Predeal, Rasnov si Cheile Gradistei. Satul Olimpic se afla in Poiana Brasov, iar din acest punct pana in Brasov si Rasnov sunt 13 kilometri, pana in Predeal sunt 36 de kilometri, iar pana la Cheile Gradistei 38 de kilometri. 

De asemenea, pentru ceremoniile de inmanare a medaliilor, organizate in fiecare zi de competitie (17-22 februarie), atat sportivii, cat si organizatorii trebuie sa se deplaseze la Poiana Brasov, acolo unde au loc festivitatile.

Octavian Morariu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a declarat ca 'pentru organizarea unui eveniment sportiv de asemenea amploare este nevoie de o planificare atenta si de multa coordonare. Mai mult, trebuie sa avem in vedere toate aspectele, de la cele punctuale pana la cele de ansamblu, pentru ca totul sa iasa cat mai bine. Faptul ca avem suportul total al Renault pentru transportul organizatorilor pe perioada festivalului raspunde unei nevoi reale si le multumim mult pentru sprijin.'

Renault este si masina oficiala care a purtat Torta Olimpica de la Aeroportul Otopeni la sediul COSR, care a insotit sportivii participanti in cadrul stafetei din Bucuresti si care a dus apoi torta la Brasov. Flacara olimpica va fi aprinsa in cadrul ceremoniei oficiale de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European, programata duminica 17 februarie, pe Arena Sportiva ''Ion Tiriac'' a Liceului cu Program Sportiv din Brasov. 

AGERPRES (AS/Mihai Tenea)

Ultimele stiri pe BankNews.ro: