CFR Calatori: Platforma de vanzari online permite schimbarea biletelor deja cumparate

Data publicarii: 21-02-2013 | Turism

CFR Calatori anunta, miercuri, ca platforma de vanzari online permite schimbarea biletelor deja cumparate de pe site-ul companiei prin utilizarea functiei "Modificare date calatorie".

Noua functie da posibilitatea de a schimba data si ora calatoriei, categoria de tren (IC, IR si R), clasa de rezervare, precum si ruta, in conditiile in care statiile de plecare si destinatie, numarul calatorilor, categoria de calatori si numele acestora de pe biletul initial raman neschimbate. 

"Modificarea unui bilet achizitionat se poate efectua, o singura data, cu plata diferentelor tarifare calculate conform reglementarilor in vigoare, cu cel putin 12 ore inainte de plecarea trenului initial, pentru trenuri care circula in intervalul disponibil pentru achizitionarea unui bilet online (24 de ore inainte de ora aleasa pentru plecare)", precizeaza CFR Calatori. 

Dupa operarea modificarii, cu achitarea eventualelor diferente tarifare, biletul initial nu mai este valabil, iar calatorului i se va emite un nou bilet care ii va fi transmis pe adresa de e-mail, in format pdf. 

Informatii suplimentare sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: