OTP Bank rasplateste loialitatea prin programul de recompense MasterCard Rewards de la MasterCard

Data publicarii: 26-02-2013 | Finante-Banci

  • Rezultatul colaborarii dintre OTP Bank si MasterCard este o premiera pe piata din Romania 
  • La fiecare plata cu oricare dintre cardurile OTP Bank MasterCard® clientii primesc puncte de loialitate pe care le pot transforma in premii atractive
  • Programul de recompense este adresat tuturor posesorilor de carduri MasterCard emise de OTP Bank Romania

OTP Bank Romania lanseaza programul de recompense "MasterCard Rewards”, adresat tuturor persoanelor fizice posesoare de carduri MasterCard, emise de banca. Programul, o premiera pe piata din Romania, este bazat pe un sistem de acumulare de puncte de loialitate, in functie de utilizarea cardului pentru platile la comercianti.

Clientii care se inscriu in programul de recompense "MasterCard Rewards” beneficiaza de o serie de avantaje, precum:

  • 1.000 de puncte la inscrierea in program; 
  • Puncte de loialitate, indiferent de valoarea tranzactiei;
  • Posibilitatea de a cumula punctele proprii cu cele adunate de alti posesori de carduri;
  • Posibilitatea de a cumula puncte atat pentru platile efectuate la comerciantii traditionali, cat si online. 

Programul se adreseaza posesorilor de carduri OTP Bank emise sub sigla MasterCard atat de credit, cat si de debit si ofera beneficii inca din prima zi. Odata intrati in programul de recompense‚ ''MasterCard Rewards'', clientii primesc un bonus de 1.000 de puncte, pe care le pot folosi pentru achizitionarea produsului preferat dintr-un catalog ce include peste 200 de oferte. De la gadgeturi, la jucarii pentru cei mici, si de la pachete spa, la zboruri cu parapanta, posesorii cardurilor MasterCard emise de OTP Bank au la dispozitie produse si servicii din sase categorii: "Multimedia & Accesorii”, "Produse pentru casa”, "Hobby & Sport”, "Kids Club”, "MasterCard” si ”Calatorii si Timp liber”.

La fiecare plata cu oricare dintre cardurile OTP Bank emise sub sigla MasterCard, fie la comercianti, fie online, posesorul cardului primeste puncte de loialitate pe care le poate transforma in premii atractive.

Astfel:

  • 2 lei cheltuiti cu orice card de credit OTP Bank MasterCard echivaleaza cu un 1 punct de loialitate, 
  • 4 lei cheltuiti cu orice card de debit OTP Bank MasterCard reprezinta un 1 punct de loialitate. 

"Am vrut sa le oferim clientilor nostri un program flexibil si foarte avantajos pentru ei. De aceea, in afara de faptul ca sunt rasplatiti prin puncte de loialitate la orice plata cu cardul, au si posibilitatea de a cumula punctele lor cu cele adunate de alti posesori de carduri - membri ai familiei, prieteni,  pentru a achizitiona mai repede un produs cu valoare mai mare”, spune Adrian Chichita, Director Carduri, OTP Bank Romania.

"Tranzactiile cu cardul atat la comercianti, cat si online cresc de la an la an in Romania. Este un comportament de plata pe care il incurajam, pentru ca ajuta la combaterea evaziunii fiscale, dar si pentru ca, in cele din urma, vorbim despre cea mai avantajoasa modalitate de plata. Programul pe care il lansam astazi, in parteneriat cu OTP Bank, aduce utilizatorilor de servicii financiare si mai multe argumente pentru achizitia, utilizarea si reinnoirea cardului de plata, prin beneficii garantate la fiecare tranzactie. Iar pentru OTP Bank, MasterCard Rewards este un instrument care fidelizeaza clientii si le modeleaza un comportament natural de utilizare a acestuia”, declara Cosmin Vladimirescu, Country Manager pentru Romania si Moldova, MasterCard Europe.

Inscrierea in program se face la cerere, in oricare dintre unitatile OTP Bank Romania. Inrolarea clientului devine activa in trei zile de la semnarea cererii. 

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. OTP Bank ofera servicii universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1500 de unitati, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice. 

Despre MasterCard

MasterCard (NYSE: MA) este o companie de tehnologie in industria globala de plati. Operam cea mai rapida retea de procesare a platilor din lume, oferind un liant intre consumatori, institutii financiare, comercianti, autoritati si companii din peste 210 de tari si teritorii. Produsele si solutiile MasterCard fac activitatile zilnice de comert - cum ar fi cumparaturile, calatoriile, administrarea unei afaceri sau managementul finantelor - mai simple, mai sigure si mai eficiente pentru toata lumea. Aflati mai multe informatii pe site-ul www.mastercard.com, urmariti-ne pe Twitter @MastercardNews sau participati la discutiile de pe blogul Cashless Conversations si inregistrati-va pentru cele mai noi stiri.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: