Targ dejoburi pemtru Ingineri, expert iIT sau studenti cu profil tehnic

Data publicarii: 05-03-2013 | HR/Cariere

Daca te incadrezi in una din categoriile de mai sus si esti in cautarea unui loc de munca te asteptam in perioada 15 – 16 martie 2013, in Iasi, la evenimentul BESTEngineer – Singurul trag de joburi pentru ingineri, experti IT si personal tehnic specializat!

Peste 20 de companii participante care ofera job-uri pentru profesionisti, dar si pentru studenti, in Iasi, dar si in alte orase din tara! Autoliv, Hella, SCC Service Romania, Kilpatrick, Schaeffler, Levi9, BSS One, Inginieur Web sunt doar o parte din companiile participante la editia din Iasi.  

Pentru a aplica la unul din joburile companiilor participante dar si pentru a sta de vorba cu unul din recrutorii acestora, vino cu un CV si viziteaza evenimentul BESTEngineer in perioada 15 - 16 martie 2013, la Grand Hotel Traian Iasi.

BESTEngineer este singura conventie de training si cariera pentru ingineri, experti IT si personal tehnic specializat din Romania. Scopul evenimentului este de a aduce in acelasi loc companii care cauta ingineri si ingineri aflatai in cautarea unui loc de munca.

Nu uita, BESTEngineer  15 - 16 martie 2013, Grand Hotel Traian Iasi.

Evenimentul este sustinut de Kilpatrick (www.kilpatrick.eu)

Intrare gratuita!

Program: Vineri: 10:00 - 18:00 / Sambata: 10:00 - 17:00

Mai multe detalii pe Facebook sau www.bestengineer.eu

Ultimele stiri pe BankNews.ro: