Raiffeisen Leasing lanseaza un produs pentru achizitionarea noului SEAT Toledo Reference

Data publicarii: 05-03-2013 | Finante-Banci

Raiffeisen Leasing lanseaza un produs pentru achizitionarea noului model de la SEAT, Toledo Reference 1,2TSI/85CP, in cadrul unui parteneriat de exclusivitate, incheiat cu Porsche Romania.

Astfel, pana la data de 31 decembrie 2013, clientii pot beneficia de cel mai bun pret de vanzare din piata  pentru noul Toledo Reference, cu un discount de 8%, oferit in exclusivitate prin finantare de la Raiffeisen Leasing.

Produsul este disponibil atat in Lei, cat si in Euro, si ofera costuri de finantare reduse fata de conditiile standard, avand o marja de dobanda de 3,2% la Lei si 4,95% la Euro si o taxa de administrare de 1,85%, platibila o singura data, la inceputul contractului de leasing. 

"Lansarea acestui nou produs este in linie cu obiectivul principal al companiei, acela de a oferi clientilor nostri solutii complete de finantare. Am acordat o atentie sporita tuturor aspectelor, legate de bun, pretul acestuia, costurile de finantare si asigurare, in vederea  realizarii unui plan de leasing avantajos si responsabil fata de afacerile clientilor nostri.” A declarat Felix Daniliuc, Director General Raiffeisen Leasing.

Produsul este disponibil incepand cu luna martie atat direct, la sediile Raiffeisen Leasing, cat si prin cele 539 de agentii Raiffeisen Bank din tara.