Expo Media si Vodafone Romania lanseaza Mobile Marketing Challenge 1.0

Data publicarii: 20-03-2013 | IT&C

Tinerii creativi se pot inscrie pentru competitia Mobile Marketing Challenge 1.0, prezentand un concept propriu, inovator, de campanie de mobile marketing, pana in data de 22 martie 2013.

Expo Media, in parteneriat cu Vodafone Romania, premiaza creativitatea in mobile advertising cu ocazia celei de-a patra editii a Mobile Advertising Congress, ce va avea loc in data de 28 martie 2013, la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti.

Tinerii creativi din agentii sau de pe bancile facultatilor, freelancer-ii si antreprenorii sunt provocati sa creeze un concept SMART de campanie de mobile marketing si sa inscrie ideea in competitia Mobile Marketing Challenge 1.0 - "Time to think mobile” pana in data de 22 martie 2013. Cele mai bune doua idei vor fi premiate cu o tableta Samsung Galaxy tab2 7inch, oferita de Vodafone Romania, si o tableta Evolio Aria Mini, asigurata de Evolio, iar castigatorii vor avea sansa de a participa gratuit la Mobile Advertising Congress, in data de 28 martie 2013, unde se vor anunta public premiantii si ideile castigatoare. Concurentii vor avea astfel si sansa de a se afirma in cadrul celui mai important eveniment de profil din Romania, avand posibilitatea de a isi prezenta lucrarea timp de 10 minute in fata publicului.

Brief concurs "Time to think mobile”:

  • Tema generala de campanie: campanie SMART de promovare a unui brand/serviciu care sa includa si functionalitati de tip geolocalizare si QR code.
  • Obiectiv: promovarea inteligenta a produselor/serviciilor catre un public tinta, utilizator de telefoane mobile/smartphone-uri din Romania.
  • Cerinta concurs: prezentare care sa includa un scenariu de campanie SMART de mobile advertising, identitatea campaniei (directii vizuale, slogan si rational) si detaliarea pasilor de implementare.

Detalii de inscriere si jurizare:

Concurentii trebuie sa trimita prezentarea in limba engleza, alaturi de datele complete de identificare (nume, prenume, cnp, functie, companie, date de contact) la adresa oana.olteanu@expomedia.ro pana in data de 22 martie 2012, ora 13:00. Conceptul campaniei trebuie sa tina cont de criteriile de jurizare, mentionate mai jos, si sa nu mentioneze nume existente de brand.

Echipa de jurizare:

  • Madalina Vilau - Managing Partner, Expo Media: va evalua componenta de "customer experience” a conceptelor inscrise in concurs, punctand felul in care s-au luat in calcul comportamentul si nevoile consumatorului;
  • Horatiu Dimulescu - Manager, Online Content and Mobile Advertising, Vodafone Romania: va nota impactul strategic al elementelor de geolocalizare si QR code din cadrul scenariului de campanie;
  • Alexandru Israil - Master Trainer, Guerilla Marketing: va evalua eficienta campaniei si capacitatea de masurare a rezultatelor acesteia - aria de Marketing Metrics;
  • Teodora Migdalovici - Ambasador Cannes Lions in Romania: va nota creativitatea campaniei, de la idee, la mesaj si declinari vizuale;
  • Marius Dascalu - Owner, Strategy & Creative Director at 2Fresh Design: va evalua coordonatele de  implementare tehnica (aplicabilitate, nivel de dificultate si resurse implicate), partea de "visual experience" si designul, la nivel de aplicatie.

Rezultatul concursului va fi anuntat in data de 26 martie 2013.

Evenimentul Mobile Advertising Congress 2013 are loc cu sustinerea partenerului principal Vodafone Romania, si se bucura de sprijinul companiei Httpool Romania, in calitate de Strategic Partner, si al Infinit Solutions Agency, in calitate de Supporting Partner. Partenerii media ai acestei editii sunt: TehnoPol, Digital IQads, Contact Center Magazine,  Ad Hugger si Cannes Lions. Mai mult decat atat, participantii se vor bucura de premii pentru interactivitate de la sponsorii Active Life si Tea Forte, de sesiuni demo hi tech, si de multe alte surprize placute.

Pentru mai multe informatii despre conferinta Mobile Advertising Congress puteti accesa www.mobileadvertisingcongress.ro. Pentru detalii legate de inscrierea la eveniment si oportunitati de sponsorizare, va rugam sa ne contactati pe adresa laura.popescu@conferinte.ro sau la telefon +40 731 191 919.