PROJECT EXPO vine cu sapte lansari de proiecte imobiliare si zeci de oferte si discounturi

Data publicarii: 21-03-2013 | Imobiliare

Primul eveniment imobiliar al anului 2013, Targul Imobiliar PROJECT EXPO, care se va desfasura in perioada 22-24 martie, vine cu sapte lansari de proiecte imobiliare si zeci de oferte si discounturi.

"Campioana” ofertelor la aceasta editie este Sudrezidential.ro. Avand preturi care pleaca de la 18.000 euro (garsoniera in bloc nou in zona Oltenitei) si oferte in absolut toate ansamblurile rezidentiale din Popesti Leordeni, dar si din sectorul 4 al Bucurestiului, compania isi mentine motto-ul de principal promoter al imobiliar al zonei de sud al Capitalei.

Mai mult de atat, Sudrezidential.ro prezinta in cadrul targului imobiliar Project Expo topul celor mai ieftine locuinte din zona de Sud. 

In plus, compania lanseaza in cadrul Project Expo vanzarile pentru proiectul Grand Arena  Residence 2: singurul proiect in care viitorii proprietarii isi pot recompartimenta apartamentul asa cum doresc. Din dorinta de a satisface toate necesitatile si pretentiile clientilor, dezvoltatorii conceptului Studio Plus pun la dispozitia cumparatorilor inginerii si arhitectii proiectului pentru a raspunde cerintelor de personalizare a spatiului locativ. De exemplu, o garsoniera formata dintr-o camera, baie si bucatarie, asa cum a fost gandita initial, cu o suprafata de 46 mp utili, la pretul de 41.000 euro, tva 5% inclus, la cerere, se poate recompartimenta astfel incat sa obtinem un  apartament de doua camere, fara alte costuri suplimentare. Preturile locuintelor pornesc de la 19.000 euro.

  Un alt ansamblu rezidential care va fi lansat in cadrul Project Expo este Viva Residence 3. Amplasat in imediata apropiere a statiei de Metrou Dimitrie Leonida, noul Viva Residence 3 este compus din 70 de garsoniere duble si apartamente cu doua camere.

Confort Urban Residence - Rahova lasnseaza vanzarile pentru inca trei blocuri care sunt compuse din garsoniere si apartamente cu preturi cu adevarat accesibile. In plus, in cadrul targului imobiliar Project Expo, clientii care fac o rezervare primesc mobilier cadou.

Si pentru cu Sudrezidential.ro isi propune sa le ofere cumparatorilor de locuinte exact ceea ce isi doresc, in cadrul targului imobiliar, reprezentantii companiei vor realiza un studiu de piata pe care isi vor baza proiectul unui ansamblu rezidential pe care urmeaza sa il construiasca in cartierul Pantelimon.

Si daca vorbim de locuinta ideala, nu putem uita de ansamblul rezidential SIX, care va fi si el lansat in cadrul Project Expo de catre compania Premier Service, si care a fost gandit in asa fel incat sa ofere apartamentul perfect. Vorbim despre 100 de apartamente perfecte care pe lamga faptul ca au un pret accesibil, de exemplu, 63 mp - 49.600 euro, sunt si compartimentate in asa fel incat sa respecte cele mai mari exigente, avand inlcusiv debarale si camari. 

Nu in ultimul rand Premier Service va aniversa majoratul companiei prin 18 oferte speciale valabile doar pe perioada Targului Imobiliar Project Expo. 

Printre dezvoltatorii care ca de fiecare data vin la Targul Imobiliar cu oferte special se numara:

  •  ansamblul Cartierul Verde, care ofera apartamente mobilate, dar si discounturi de pret; 
  • Avangarde Group, care prezinta trei ansambluri rezidentiale, cu preturi care pleaca de la 50.000 euro;
  • Omnix Residence din Voluntari, care, in perioada Targului Imobiliar PROJECT EXPO ofera un pret special de 850 euro/metru patrat; 
  • Alamco, firma specializata in constructia de locuinte, in special a caselor pe structura de lemn, care ofera apartamente 45.000 euro, TVA inclus. Mai mult de atat, compania construieste case de 73 de metri patrati la un pret de 37.500 de euro sau de 110 metri patrati, cu un etaj, la un cost de 52.000 euro. 
  • Avangarde Forrest Pipera, pentru 95.000 de euro ofera case cu 2 dormitoare si 2 livinguri, la doi pasi de Caitala, intr-o zona plina de liniste si verdeata. 
  • Euro Construct Mansarde, ca de fiecare data vine cu o oferta iesita din tipare, atat din punctul de vedere al preturilor, cat si al solutiei de construire. Vorbim de apartamente cu 3 camere, tip duplex, care pot fi cumparate prin programul Prima Casa. Mai mult de atat, in perioada 22-24 martie, in cadrul Targului Imobiliar Project Expo dezvoltatorul promite discounturi semnificative de pret.
  • Nordul Capitalei are un nou reprezentant in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO. Dezvoltatorii ansamblului rezidential Diamond Residence vor fi prezenti pentru prima oara la evenimentul care se va desfasura la Sala Palatului, in perioada 22-24 martie. 
  • Situat in zona de nord a capitalei, in Pipera, proiectul cuprinde 148 apartamente spatioase, ultramoderne, cu preturi care pleaca de la 29.000 euro. 
  • Sudinvest Residence 3 Leonida ofera spre vanzare, apartamente cu 2 camere ,excelent compartimentate, spatioase si foarte bine gandite ca si functionalitate, atent finisate si dotate cu echipamente de calitate superioare. Pretul apartamentelor incepe de la 22.000 euro si pentru credite ipotecare sau prima casa, se pune la dispozitie indrumare competenta
  • Metropolitan Residence. Pe un teren de 13.000 metri patrati se vor inalta inca 7 blocuri cu 5 etaje, compuse din apartamente cu 2 si 3 camere. Cele 343 de locuinte vor avea preturi cuprinse intre 35.000 euro, in cazul apartamentelor cu doua camera si 76.000 euro, pretul maxim al apartamentelor cu trei camere. 
  • North Lane Residence este situat in partea de nord a capitalei, in zona Baneasa. Preturile pornesc de la 41.000 euro +TVA (o garsoniera de 51,46 metri patrati construti) si ajung pana la 325.000 euro+TVA in cazul unui penthouse de 478.73 metri patrati construiti. Dezvoltatorul vine si cu o oferta speciala la apartamentele cu doua camere, de 115,11 metri patrati construiti, al caror pret este de 87.000 euro+TVA.
  • NewTown Residence redefineste noile standarde locative din Romania. construit integral cu materiale si finisaje moderne, in conformitate cu standardele UE, ansamblul ofera, in afara spatiilor de locuit, diferite facilitati moderne menite sa completeze confortul rezidentilor: spatii comerciale, sala de fitness si gradinita. Preturile pleaca de la 63.000 euro, cat costa o garsoniera de 40 mp utili, careia I se adauga un balcon de 11 mp.  Bucatariile sunt complet finisate, echipate cu produse electrocasnice cu marci recunoscute (masina de spalat vase, masina de spalat rufe, combina frigorifica) si dotate cu dulapuri, blat de lucru si corpuri suspendate. De asemenea, baile sunt complet finisate si utilate, iar livingul si dormitoarele sunt dotate cu aer conditionat.
  • City Office Residence. Pentru 119.000 euro oricine poate fi proprietarul unui apartament de 105 mp construiti, utilat si mobilat. Pretul de inchiere este de 650 euro/luna. Un apartament cu adevarat de  lux este cel de 143 mp, caruia I se adauga o terasa de 20 mp pentru un pret de 139.000 euro. Ceea ce face special acest apartament, pe langa finisajele de lux, este sistemul de climatizare DUCT, care consuma cat un aparat de aer conditionat de 12.000 BTU, dar care poate aerisi si pastra temperature constanta a unei suprafete de peste 100 mp. 

Nu in ultimul rand, IMOPEDIAinvita participantii la Ziua Agentului Imobiliar cu o oferta speciala in cadrul Targului Imobiliar Project Expo. Cea de a patra editie a Zilei Agentului Imobiliar, care se va desfasura in data de 15 aprilie, cel mai important eveniment imobiliar al anului, va reuni profesionisti si jucatori importanti din industria imobiliara pentruadezbate principalele subiecte din domeniul imobiliar.

Pentru agentiile care  rezerva si achita biletele pentru participarea in cadrul galei in perioada 22-24 martie, Imopedia ofera jumatate din contravaloarea acestora in credite pentru listarea anunturilorpe site-ul imopedia.rosi bannere publicitare pe site-urile Imopedia.ro si Gsp.ro.

Bineinteles, acestea sunt doar o parte dintre ofertele cu care va asteptam la Targul Imobiliar Project Expo, in perioada 22-24 martie, la Sala Palatului. Intrarea la eveniment este libera.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Point Consulting. Project Events este o companie specializata in organizarea de evenimente, ce s-a evidentiat prin sirul de evenimente desfasurate sub emblema CARIEREdeSUCCES si prin punerea in scena a unor spectacole si concerte la care au fost invitati artisti de renume, cum ar fi Scorpions, Michael Flatley, Demis Roussos, Scorpions, Ost Fest etc.. Zero Point Consulting este o companie imobiliara cu sediul central in Bucuresti, ce ofera servicii complete de brokeraj imobiliar si de relocare personal.