Succes H&M in Romania: Vanzarile au inregistrat cea mai mare crestere la nivel mondial

Data publicarii: 22-03-2013 | Afaceri

Retailerul de moda H&M inregistreaza un adevarat succes in Romania, vanzarile magazinelor locale avand cea mai mare crestere in primul trimestru fiscal al companiei, respectiv de pe 1 decembrie 2012 pana pe 28 februarie 2013, comparativ cu perioada similara a anului fiscal precedent. 

Vanzarile magazinelor din Romania s-au majorat cu 48 la suta, in intervalul precizat, ajungand la nivelul de 188 de milioane de coroane suedeze (22,5 milioane de euro), se arata in raportul financiar al companiei.

Doar in Singapore s-a inregistrat o crestere similara, de 47 de procente, in timp ce vanzarile din Croatia s-au majorat cu 43%, iar cele din Japonia cu 40 la suta. 

H&M detine, in total, 22 de magazine in Romania, in acest moment, din care trei au fost deschise in perioada decembrie 2012 - februarie 2013. Sapte din magazine se afla in Bucuresti, existand cate unul in Arad, Braila, Bacau, Baia Mare, Craiova, Constanta, Iasi, Ploiesti, Timisoara, Targu Mures, Oradea, Sibiu si Suceava. De asemenea, in aceasta primavara, se va deschide un magazin in Botosani. 

Integral in Ziare.com