Clientii RCS & RDS se pot conecta mai usor la internetul wireless Digi Wi-Fi

Data publicarii: 25-03-2013 | IT&C

Mai simplu si mai usor: reconectare automata la Digi Wi-Fi

RCS & RDS pune la dispozitia abonatilor o noua modalitate de conectare la Digi Wi-Fi, cea mai mare retea de internet wireless wi-fi din Romania, cu peste 2400 hotspot-uri. Abonatii pot utiliza mai usor serviciul, selectand reteaua "Digi Wi-Fi Direct Login”, iar reconectarea se va face automat dupa prima intrare in retea, in functie de terminal si de setarile acestuia. 

Pentru unele terminale sau PC-uri este necesara o setare prealabila a functiei de reconectare automata. Clientii interesati de noua modalitate de conectare, pot gasi pe www.rcs-rds.ro informatii despre modalitatea de setare a functiei de reconectare automata.

 Cine se poate conecta gratuit la Digi Wi-Fi 

Digi Wi-Fi este un serviciu utilizat gratuit de catre toti abonatii la internet fix sau la internet mobil ai RCS & RDS. Serviciul este disponibil atat pentru clientii persoane fizice cat si pentru persoanele juridice. In functie de serviciile contractate, acestia dispun de unul sau mai multe conturi de acces gratuit la reteaua wi-fi. Detalii aici.

RCS & RDS detine peste 2400 hotspoturi wi-fi, amplasate in majoritatea oraselor din tara noastra. "Digi Wi-Fi este singura retea de internet wireless wi-fi de o asemenea dimensiune in Romania, cele mai multe alte retele nedepasind 100 hotspot-uri. Din 2011 si pana in prezent, am crescut reteaua wi-fi de 5 ori - primele hotspot-uri instalate au fost in numar de 500. Vom continua expansiunea retelei in ritm similar.”, spune Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.