Presedintele CNA: Saptamana viitoare nu vom avea sedinte, vom merge in scoli

Data publicarii: 26-03-2013 | Media

Presedintele CNA, Laura Georgescu, a anuntat marti ca saptamana viitoare membrii consiliului nu se vor reuni in sedinte, ci vor merge in scoli pentru a promova campania Telverde privind continutul programelor audiovizuale.

"Saptamana viitoare nu vom tine sedinte, vom merge in scoli sa promovam Telverde. Urmarim stoparea violentei in scoli", a spus Georgescu. 

Pe 14 martie, Consiliul National al Audiovizualului a lansat numarul de TelVerde 0.800.888.555, la care pot suna atat copiii lasati singuri in fata televizorului, cat si adultii care vor sa ia atitudine fata de continutul programelor audiovizuale. 

Prin intermediul TelVerde, CNA ofera un serviciu telefonic gratuit, destinat semnalarii cazurilor de incalcare a protectiei copilului in domeniul audiovizualului. 

Potrivit unui comunicat de presa afisat pe site-ul CNA, la TelVerde pot apela si persoanele care nu au acces la internet si care vor sa se implice in sustinerea petitiei online lansate cu scopul de a evalua necesitatea imbunatatirii unora dintre prevederile legislatiei actuale a audiovizualului. 

Membrii CNA sunt reuniti marti in sedinta si au luat in discutie Decizia CNA nr.488/2010, pe care intentioneaza sa o modifice. Ei analizeaza punctual cele 23 de articole ale deciziei si voteaza ceea ce considera ca trebuie modificat. 

Sursa: AGERPRES